StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хейлі Бібер в образі розпусної Місіс Клаус знялася в бікіні для Victoria's Secret

10 грудня 2022, 02:03
Дружина Джастіна Бібера приготувала співакові пікантний подарунок під ялинку.
Хейлі Бібер
Хейлі Бібер знялася в новорічному бікіні для Victoria's Secret / instagram.com/haileybieber

Американська модель Хейлі Бібер у дитинстві була гидким каченям - їй пророкували життя багатої спадкоємиці (вона є представницею акторського клану Болдуїнів), але не більше того.

Мало хто міг уявити, що ця непоказна дівчинка в 21 рік стане найкрасивішою жінкою в світі за версією журналу Maxim, іконою стилю і затребуваною моделлю. Однак 26-річна Хейлі всім втерла ніс, і розцвіла в прекрасну жінку.

Вона зуміла заарканити кумира підлітків Джастіна Бібера, проте спогляданням її прекрасного тіла і ангельського обличчя може не тільки чоловік. Хейлі активно знімається для бренду нижньої білизни Victoria's Secret, і напередодні новорічних свят взяла участь у тематичній рекламній кампанії.

відео дня

На сторінці бренду в Instagram з'явився знімок Бібер в червоному плащі з білою опушкою, під яким на моделі було спокусливе бікіні. Інтимні місця Хейлі прикривають яскраво-червоні бантики, як на новорічних подарунках.

У коментарях відзначають, що весь рік потрібно вести себе дуже добре, щоб у святкову ніч до тебе прийшла така розкішна Місіс Клаус.

Раніше українська акторка, зірка серіалу Кріпосна, Ксенія Мішина показала спокусливий танець, який виконала в одній спідній білизні.

Старша сестра сімейства Кардашьян Кортні продемонструвала відвертий бодіпозитивний лук - похвалилася апетитними складочками в напівпрозорій сукні-сітці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти