StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Халк Бекхем: шикарна "перчинка" показала розкачані біцепси в витонченій сукні

18 січня 2023, 03:35
Дружина Девіда Бекхема здивувала шанувальників змінами у фігурі.
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем показала розкачані руки і плечі в сукні на тонких бретельках / instagram.com/victoriabeckham

48-річна британська співачка, модель і дизайнерка Вікторія Бекхем вже майже тридцять років є іконою стилю і предметом для наслідування в світі фешн. Весь цей час вона тримає свою ідеальну вагу - 50 кг (при зрості 1.63 м).

Нещодавно "шикарна перчинка" заявила, що захопилася силовими тренуваннями, і тепер з великим задоволенням хвалиться першими результатами. І без того струнке тіло дизайнерки тепер набуло завидний рельєф.

На своїй сторінці в Instagram Бекхем опублікувала свіжі фото в ніжній сукні-футлярі рожевого кольору на тонких бретельках зі своєї нової колекції.

відео дня

На знімку, крім прекрасного вбрання, можна розглянути і міцні м'язи, які накачала Вікторія - її плечі стали ширше, а біцепси на руках проступили з неймовірною чіткістю.

У коментарях під фото тут же набігли ненависники Бекхем, мовляв вона, як фешн-ікона, на яку багато хто рівняється, своїм образом пропагує нереалістичні очікування від жіночого тіла, які для багатьох недоступні до здійснення. Проте більшість підписників Вікторії все ж змогли гідно оцінити її роботу над собою, і не стали опускатися до образ.

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем показала розкачані руки і плечі в сукні на тонких бретельках / instagram.com/victoriabeckham

Раніше українська співачка Тіна Кароль показала пікантні кадри з фотосесії, в якій вона знялася напівоголеною - в пальто на голе тіло і золотих прикрасах.

Також спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова побалувала шанувальників особистими кадрами прямо зі спальні в домашньому халатику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти