StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сумні новини для шанувальників Джона Сноу: автори "Гри престолів" зробили заяву

8 листопада 2023, 09:57оновлено 8 листопада 2023, 10:35
6196
Фанати Джона Сноу, мабуть, не скоро побачать його на екранах.
Спін-оффу про Джона Сноу поки не буде
Спін-оффу про Джона Сноу поки не буде / колаж Главред, фото Pixabay, Twitter (X)

У мережі з'явилися невтішні новини для шанувальників легендарного серіалу "Ігри престолів".

За інформацією Digitalspy.com, раніше анонсований спін-офф Джона Сноу далекий від того, щоб отримати зелене світло від HBO.

Чутки про серіал про нічного сторожа, якого зіграв Кіт Харінгтон, вперше почали поширюватися минулого року, коли актриса Дейенерис Емілія Кларк і творець "Гри престолів" Джордж Р.Р. Мартін підтвердили, що спін-офф буде офіційним.

відео дня

Тим часом, генеральний директор і голова HBO Кейсі Блойс зазначив, що до спін-оффа ще далеко.

Однак Блойс також підтвердив, що мережа "завжди працює над різними сценаріями та ідеями", що може означати, що не всі надії втрачені і нові пригоди, пов'язані з "Престолами", все ж можуть отримати продовження.

Говорячи про спін-оффи "Гри престолів", які вже знаходяться в стадії виробництва, можна відзначити, що приквел "Будинок Дракона" недавно вийшов на екрани.

Прем'єра серіалу, присвяченого громадянській війні Таргарієн, відбулася влітку 2022 року. Дія серіалу відбувається за два століття до подій "Гри престолів". Друга частина, яка вийде на екрани на початку літа наступного року, розгортається після того, як у фіналі першого сезону вибухнула війна за престолонаслідування між королевою Рейнірою (Емма Д'арсі) і спадкоємцями королеви Алісенти (Олівія Кук).

Нагадаємо, раніше в Лос-Анджелесі відомий голлівудський актор Бред Пітт вперше офіційно підтвердив свій роман з фітнес-тренером Інес де Рамон, яка на 30 років молодша за актора.

Раніше також Софі Тернер подала до суду на Джо Джонаса і стверджує, що він не віддає дітей для того, щоб відвезти їх до Великобританії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти