Група Cloudless записала трек для шоу Супер Топ-модель по-українськи

19 листопада 2020, 15:36оновлено 19 листопада 2020, 19:14
Український гурт Cloudless, який брав участь у відборі на Євробачення записав нову пісню і кліпи до неї.
Cloudless-Супер топ-модель по-українськи
Cloudless-пісня для Супер топ-модель по-українськи / Євген Женников

Група Cloudless після оновлення складу випускає пісню, яку заспівають в перший раз на шоу Супер Топ-модель по-українськи на Новому каналі.

Свій свіжий сингл "Думки" або "Slow" група Cloudless презентує по-особливому: вперше композиція прозвучить в 6 випуску шоу Супер Топ-модель по-українськи 23 листопада, а 27 листопада, в п'ятницю, з'явиться ще й кліп на всіх стрімінгових платформах в двох версіях - українською та англійською.

Це не перша співпраця - Cloudless вже записувалися для проекту Топ-модель по-українськи. Зокрема, глядачі могли чути "Drown Me Down" (Malyar Remix), що увійшов до Топ-100 українського Shazam.

Музиканти не дарма обрали саме такий спосіб презентувати нову пісню "Думки": їм усім дуже близький головний меседж проекту Супер Топ-модель по-українськи 2020 про соціальну відповідальність та небайдужість до актуальних проблем людства.

У Супер Топ-моделі вже піднімали такі глобальні теми, як пандемія Сovid-19, війни, дискримінація за гендером, забруднення повітря, використання натурального хутра, вирубка лісів. Якій темі буде присвячений випуск, в якому прозвучить нова пісня Cloudless, ви дізнаєтеся 23 листопада.

Cloudless-Drown Me Down (Malyar Remix) слухати пісню:

Учасники гурту Cloudless напередодні прем'єри вирішили поділитися з фанатами своїми соціальними ідеями

  • Засновник Cloudless Антон Панфілов пропагує сортування сміття і опіку над бездомними тваринами. Артист не купує шкіряний одяг і натуральне хутро, а його домашня улюблениця Дуся була знайдена на вулиці.
  • Гітарист Cloudless Михайло Шатохін закликає свідомо споживати всі речі, які нас оточують: музикант не тільки намагається не купувати зайвого одягу і віддає свій нужденним, а й власноруч майструє нову гітару зі старих інструментів.
  • Неправильний спосіб життя і зневажливе ставлення до здоров'я українців турбує барабанщика Cloudless Олександра Ковачова. Він використовує свій Instagram для того, щоб показати, як правильно тренуватися і підтримувати тіло в тонусі.

Кліп на нову пісню також буде представлений в двох варіантах. Вони з'являться на "ютубі" Cloudless одночасно 27 листопада: більш цнотлива українська версія "Думки" і доповнена відвертими кадрами Англійська Slow.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти