StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Готується сплавити Тарзана: після оголошення "могилізації" Корольову застукали з молодим красенем

10 жовтня 2022, 14:05
Наташа Корольова вже підготувалася, якщо її кишенькового ра**иста-стриптизера відправлять удобрювати українські землі.
Наташа Корольова
Наташа Корольова знайшла заміну Тарзану / instagram.com/koroleva__star

Співачка-путіністка українського походження Наташа Корольова ще зовсім недавно виправдовувалась за свого чоловіка Тарзана - з початку повномасштабної війни Сергій Глушко дуже пишався своїм офіцерським званням упереміш з "можемо повторити", однак, після оголошення в РФ часткової "могілізаціі" намагається не миготіти в ЗМІ, зник з соцмереж і намагається не привертати до себе увагу.

Киянка-зрадниця стверджує, що Тарзан вже непридатний для армії за віком, проте сама, схоже, не проти відправити стриптизера-ра**иста на фронт гарматним м'ясом.

Більш того, вона вже знайшла Глушко заміну. Нещодавно слизька "русалка" опублікувала знімок, на якому обіймається з молодим довговолосим брюнетом, який віддалено нагадує Тарзана в молодості.

відео дня

Чоловіком на фото виявився Вадим Андрєєв - стиліст-візажист. Чому він, а не чоловік Корольової супроводжував співачку під час прогулянки по столиці світового тероризму, залишається тільки гадати.

Наташа Корольова
Наташа Корольова знайшла заміну Тарзану / instagram.com/koroleva__star

Раніше актриса-путіністка Яна Поплавська на хвилі практично збоченого поклоніння рашизму зробила гучну заяву - вона зібралася на фронт, але є один нюанс.

У той же час російський музичний продюсер-путініст Йосип Пригожин, який дружить з кремлівською верхівкою, завив від жалю, що його зять потрапив під"часткову мобілізацію", коли його донька нещодавно народила первістка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти