StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Господи, прости цих жалюгідних тварюк": Пугачова розповіла, як виносить цькування

6 грудня 2022, 15:05оновлено 6 грудня 2022, 15:47
Алла Пугачова активно не підтримує Росію в нападі на Україну і відкрито говорить про це.
Пугачова, Україна
Пугачова, Україна / https://ua.depositphotos.com / і УНІАН

Російська співачка Алла Пугачова, яка одна з перших засудила війну в Україні і прямо висловилася про те, що Росія напала на Україну, розповіла про те, як вона бореться з хейтом і критикою з боку підписників.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram. Вона вирішила відповісти на питання: яким чином вона виносить замовну цькування сім'ї.

"Як? А ось так. Це вид з мого вікна. Грудневе небо над землею обітованою. Дивлюся на небо і кажу: "Господи! Прости цих жалюгідних продажних тварюк, лицемірів і брехунів, бо не відають вони що творять". Ось і все. Всім привіт", - поділилася Пугачова своїм способом.

відео дня

Вона також опублікувала яскраве фото зі свого вікна, де видніються пальми, яскрава зелень і блакитне небо.

Нагадаємо, раніше російський шоумен і комік Максим Галкін записав відеозвернення до своїх друзів, які через свою доброту постраждали від шахраїв.

Виявилося, що від імені артиста і його дружини, співачки Алли Пугачової, з різних номерів відбувається розсилка з проханням пожертвувати нібито на благодійність. Враховуючи той факт, що зіркова родина надає моральну і матеріальну підтримку Україні в її опорі російській військовій агресії, багато людей такі прохання прийняли на віру.

Галкін на своїй сторінці в Instagram закликав не вірити подібним "зборам". "Почастішали випадки шахрайства від мого імені, від імені Алли. З різних телефонів пишуть нашим друзям, колегам з проханням перерахувати гроші. Ми ні в кого гроші не просимо, з такими проханнями не зверталися. Все це аферисти. Ми грошей не просили і не попросимо, бережіть свої кошти", - заявив комік.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти