StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Горбунов зізнався, як йому з Осадчою вдалося пережити сімейні кризи

20 лютого 2024, 16:05
Ведучий розповів, як зіркова сім'я відзначила сьому річницю весілля.
Юрій Горбунов, Катя Осадча
Юрій Горбунов розповів про кризи у відносинах з Катею Осадчою / колаж: Главред, фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Пара українських ведучих, Юрій Горбунов та Катя Осадча, днями відсвяткувала мідне весілля - 7 років офіційного шлюбу. У соціальних мережах подружжя зворушливо привітало один одного, а в житті їх святкування було куди більш скромним.

Про це Горбунов розповів у програмі "Ранок у великому місті". Річницю вони відзначили вдома з дітьми - повечеряли, дорослі випили по келиху шампанського і всі пішли спати, адже на наступний ранок їх чекав ранній підйом.

Також шоумен зазначив, що, як і багатьом одруженим парам, його шлюбу з Осадчою не вдалося обійти кризи 3 і 4 років разом, про які часто розповідають психологи. Однак всі непорозуміння у відносинах їм вдалося вирішити завдяки спільній копіткій праці.

відео дня

"Ми українська сім'я, яка проходить через все, як і всі інші. Сім'я і стосунки в сім'ї – це праця", - переконано заявив Юрій Горбунов. У подробиці він, втім, аудиторію занурювати не став.

Раніше колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розчулив мережу чарівним фото з дружиною. Шанувальники назвали "залізного генерала" і його другу половинку кращою парою України.

Також стало відомо, що зірка шоу "Топ-модель по-українськи" Олександра Литвин народила первістка і, всупереч забобонам, показала обличчя немовляти на його перших фото.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти