Голос: Перезавантаження - назвали імена всіх тренерів музичного шоу

14 грудня 2020, 19:50
На 1+1 стартували зйомки вокального шоу Голос. У 11 сезоні творці прийняли рішення замінити тренерів - ними стали Надя Дорофєєва, Монатік, Тіна Кароль і Олег Винник.
Голос країни 2021
Голос країни 2021 - тренери / 1+1

Новий сезон шоу Голос Країни вже готується до прем'єри в 2021 році. Юрій Горбунов і Катя Осадча знову стали телеведучими вокального проекту, а склад тренерів був кардинально змінений.

У тренерську панель в цьому сезоні увійшли топові українські зірки: співачка Тіна Кароль, яка вже перемагала в шоу п'ять разів, дебютантка Надя Дорофєєва, артист і продюсер Діма Монатік, а також улюбленець мільйонів українських слухачів Олег Винник. Вони розповіли, кого насправді шукають у свої команди.

Олег Винник , який в 2020 році брав участь на шоу Танці з зірками, вперше сяде в легендарне червоне крісло в якості тренера.

відео дня

"Я хочу знайти голоси, які зможуть торкнутися струни душі. З радістю поділюся своїми знаннями і досвідом, який я отримав в Європі, з моєю командою для того, щоб навчити їх розвивати свій талант і дарувати любов слухачам, працюючи, як востаннє.читайте такожГолос країни 11 сезон-перезавантаження і нові правила Я хочу показати країні виконавців, які голосом донесуть від серця до серця правдиві емоції, найщиріші почуття, які називаються любов", - говорить він.

Надя Дорофєєва ж змінила дитячий Голос на дорослий.

"Буду відверта, я дуже хвилююся. Для мене це не просто проект, це так само перезавантаження. Тому що цей рік змінив моє життя - я стала сольною співачкою і тренером Голосу країни. Я дуже цього чекала, тому відчуваю себе неймовірно зарядженою. І я впевнена, що ця енергія допоможе моїй команді. Я збираю сучасну, трендову, унікальну і найважливіше душевну команду, і зроблю все, щоб мої учасники виглядали дуже круто і показали себе якнайкраще. Я шукаю digital-героїв - це зараз актуально і дуже мені близько. Моя місія - знайти суперзірок і показати їх всій країні", - каже співачка..

Голос країни 2021
Голос країни 2021 / 1+1

У новому сезоні Голосу країни 2021 зміниться звична для всіх сцена, за лаштунками з'явиться справжній робот, який буде подавати учасникам мікрофон, вимірювати температуру і дезінфікувати руки. До того ж, через карантин група підтримки учасників перебуватиме по той бік камер, вболіваючи за своїх близьких онлайн. Вони будуть на прямому зв'язку зі сценою і зможуть поспілкуватися з учасником відразу після виступу.

Поки що дата виходу шоу Голос країни 2021 не називається. Традиційно шоу виходило завжди взимку на початку року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти