StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голлівудський актор українського походження готує борщ для біженців на польському кордоні

13 квітня 2022, 16:19
Лев Шрайбер підтримує українців і словом, і ділом.
Голлівудський актор українського походження готує борщ для біженців на польському кордоні
Лев Шрайбер готує борщ для українських біженців у Перемишлі / instagram.com/lievschreiber

Лауреат премії "Тоні", американський актор Лев Шрайбер прибув до Перемишля, на україно-польський кордон, щоб допомагати українським біженцям.

Дідусь Шрайбера по материнській лінії, якого сам актор вважав своїм зразком справжнього чоловіка в юності, був емігрантом з України. Шрайбер шанує своє коріння і з гордістю називає себе і своїх дітей нащадками українських емігрантів.

Під час війни в Україні артист зайнявся волонтерською діяльністю для своєї історичної батьківщини: допомагає збирати кошти для українців, а також відправився готувати їжу для українських біженців.

відео дня

У Перемишлі Лев Шрайбер допомагав на кухні - різав продукти і готував борщ для тих українців, які потребують гарячої їжі і підтримки. Артист навіть заробив робочі мозолі, які його колеги по волонтерству назвали справжнім "бойовим хрещенням" для кожного кухаря.

Актор співпрацює з World Central Kitchen - некомерційною організацією, яка займається забезпеченням харчування під час різних стихійних лих і гуманітарних катастроф у всьому світі.

"Борщ на 1500 осіб! World Central Kitchen продовжує залишатися рок-зіркою в тому, що стосується допомоги і їжі для тих, хто втратив майже все. Я дуже пишаюся своєю мозолею. Всі кухарі кажуть, що це справжній почесний знак", - підписав фото і відео з польової кухні Шрайбер. Крім того актор залишив посилання на онлайн ресурси, через які небайдужі люди можуть відправити гроші на допомогу українцям.

читайте такожДо мурашок: Тіна Кароль, Юлія Саніна і Дорофєєва виконали "Червону калину" на стадіоні у Варшаві

Раніше в кейтерингу в Польщі волонтерив Колумбійський шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес-Браво - не зміг залишитися осторонь трагедії, яка охопила Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти