StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Очей не відвести: Катерина Кухар показала 15-річного сина-модель

30 липня 2024, 21:02
1531
Первісток Кухар і Стоянова росте дуже привабливою молодиком.
Катерина Кухар
Катерина Кухар новини - який вигляд має старший син Кухар і Стоянова / колаж: Главред, фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Українська прима-балерина, Народна артистка України та викладач Катерина Кухар - мама двох дітей. Анастасії лише 9, і вона залюбки фотографується із зірковою мамою. 15-річний Тимур - уже підліток, і своє приватне життя воліє приховувати.

Однак нещодавно хлопець все ж піддався на вмовляння мами, і разом з нею взяв участь у стильній фотосесії в парних образах. Кадри з'явилися в блозі Кухар в Instagram.

Тоді-то шанувальники балерини і змогли побачити, як сильно змінився Тимур. Хлопчик уже вищий за маму, і став дедалі більше схожий на свого батька, чоловіка Кухар і артиста балету Олександра Стоянова.

відео дня

"Ця зйомка була для мене справжньою пригодою – де я мала шанс побачити своє продовження, Тимура, з іншого ракурсу. Це наша перша спроба з сином спробувати єдиний Family Style. P.S. Давайте на чистоту. Вдягти підлітка - це завдання із зірочкою...", - підписала кадри із сином балерина. До слова, і вона, і хлопчик позували дуже професійно: Кухар має великий досвід участі у зйомках, а її дитина вже робить перші кроки в моделінгу.

Дивіться відео з фотосесії Катерини Кухар із сином:

Хто така Катерина Кухар?

Катерина Ігорівна Кухар - українська артистка балету, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, народна артистка України. Керівник Київського державного професійного хореографічного коледжу, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що донька Олени Мозгової і падчерка Олександра Пономарьова Зоя Мозгова здійснила камінг-аут. Вона показала свою кохану на романтичному відпочинку.

Також українську співачку Христину Соловій "покарали" за скандальний концерт у Чорноморську. Ненормативна лексика, яка лунала з її вуст зі сцени, привела її до поліцейського відділку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти