StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гаррі назвав умову, за якої з'явиться на коронації Чарльза

17 січня 2023, 21:51
Принц Гаррі чекає вибачень з боку свого батька і брата. Але навряд чи дочекається.
Принц Гаррі
Принц Гаррі / instagram.com/sussexroyal

Через чотири місяці відбудеться Коронація Чарльза, який буде коронований британським монархом на пишній церемонії у Вестмінстерському абатстві разом зі своєю дружиною, новою королевою-консортом Каміллою.

Але, як пише Page Six, відкритим залишається велике питання: після гучних заяв принца Гаррі "Запасний", чи буде там молодший син Чарльза, принц Гаррі, і чи приведе він дружину Меган Маркл та їхніх дітей, Арчі та Лілібет, щоб відзначити цей великий день.

Гаррі і Маркл будуть обов'язково запрошені на коронацію. Але Королівський історик Уго Вікерс, друг королівської родини, прогнозує, що принц не погодиться.

"Гаррі дав зрозуміти, що у нього є певні умови, перш ніж він прийме будь-яке запрошення. Завжди можна примиритися, якщо обидві сторони захочуть це зробити... але я не думаю, що сторона Гаррі зрушиться з місця", - заявив він.

Гаррі сказав, що хоче вибачень, що, ймовірно, буде умовою будь-якого сімейного примирення до коронації.

Насправді Віккерс сказав: "Я дуже сподіваюся, що Гаррі не прийде, оскільки це може відвернути увагу від церемонії. Адже саме тому коронованих королів і королев не запрошують на коронацію".

Правда" Запасного " Гаррі

Нещодавно Букінгемський палац буквально потрапив під повне цунамі. Всьому виною-книга одкровень молодшого сина тепер уже Короля Чарльза і загиблої принцеси Діани - принца Гаррі.

У своїй книзі "запасний", яка надійшла в продаж 10 січня, Гаррі шокував одкровеннями не тільки про особисте життя, а й про буття всього королівського палацу.

Зокрема, принц Гаррі детально описав бурхливе рандеву з Меган Маркл з перших днів їхніх стосунків.

38-річний герцог Сассекський згадав зустріч з 41-річною актрисою в готелі Soho House в Лондоні в річницю смерті його мами, принцеси Діани, майже через два місяці після того, як вони почали зустрічатися.

Крім того, герцог Сассекський розповів, як одного разу він разом з Вільямом виступив проти батька, який всіляко намагався зганьбити честь спадкоємців.

Як виявилося, в 2019 році Чарльз III підкидав у пресу непривабливі історії про своїх синів. Таким чином він намагався виглядати краще в очах британців.

"Дізнавшись від цього, Вільям розлютився. Він вирішив серйозно поговорити з батьком. Гаррі ж пішов разом з ним, щоб підтримати його", - йдеться в мемуарах Гаррі.

ВВС також відзначили фрагмент, в якому молодший син короля Карла III розповів про свою військову службу - у британській армії він має звання капітана армійського повітряного корпусу. Мав два службових відрядження в Афганістані (у 2007 та 2012 роках), де виконував бойові завдання.

Гаррі зізнався, що має ща плечима власне маленьке кладовище - в Афганістані він убив 25 осіб. "Це не та статистика, яка переповнює мене гордістю, однак і присоромленим я себе не відчуваю", - розповідає він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти