StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Фу, гидко": Вайкуле рознесла путініста Рєзніка

12 серпня 2023, 17:41оновлено 12 серпня 2023, 23:32
Лайма Вайкуле жорстко висловилася з приводу зрадника Резника.
Лайма Вайкуле рознесла путініста Резника
Лайма Вайкуле рознесла путініста Резника / Колаж Главред, фото interesnyefakty.org, скріншот відео

Співачка з Латвії Лайма Вайкуле, яка відкрито говорить про те, що Росія напала на Україну, пройшлася по російському поетові-пісняру, який писав пісні для Алли Пугачової, Іллі Рєзніку.

Так, у програмі "І грянув Грем"Вайкуле відповіла на питання фанатки про те, як вона ставиться до Рєзніка, який присвячує пісні терористові Путіну.

"Всі, хто сьогодні займаються ось цим. Фу, як огидно... Навіть в дитячому садку я знала, що не можна підлизуватися... А сьогодні, дорослій людині писати пісні про Путіна... Я не знаю. Мені здається, це занадто. Негарно бути таким підлизою, відкритим. Треба все ж гідність мати. Це занадто", - сказала Вайкуле.

відео дня

Відзначимо, що Резник написав багато пісень для багатьох артистів. Зокрема, його пісні співала Ала Пугачова, Лайма Вайкуле, Софія Ротару і інші російські артисти.

Нагадаємо, раніше Лайма Вайкуле висловилася щодо росіян, які в основній своїй масі підтримують військовий напад терориста Путіна на Україну.

Нагадаємо, раніше Латиська співачка Лайма Вайкуле розсекретила, де ховається Віра Брежнєва. "Віра справжня, дуже красива. Віра в Ризі живе зовсім недалеко від мене. Я дуже рада, що вона тут з багатьма зі своєї родини", - стверджує Вайкуле.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти