StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ви раби, ви ніхто": Вайкуле дала прочуханки росіянам

12 серпня 2023, 14:24
3615
Латиська співачка сміливо говорить те, що думає. Лайма Вайкуле, швидше за все, виявиться права.
Лайма Вайкуле розповіла про ставлення до росіян
Лайма Вайкуле розповіла про ставлення до росіян / Колаж Главред, фото Instagram / laima_vaikule_official

Латиська співачка Лайма Вайкуле висловилася щодо росіян, які в основній своїй масі підтримують військовий напад терориста Путіна на Україну.

За інформацією пропагандистського агентства Регнум, росіяни накинулися з критикою на Лайму Вайкуле, яка провела музичний фестиваль в Юрмалі і на який запросила українських зірок.

"Я впевнена, що, коли це все закінчиться, вони всі з опущеними головами будуть стояти і противно посміхатися. Будуть кричати, що "я з вами була весь час". Це такі раби, противні люди - що про них говорити? Я про них ні хвилини не думаю. Ви ніхто. Ви для мене ніхто. Мурахи більше роблять, ніж ці вонючки", - прокоментувала Вайкуле невдоволення росіян.

відео дня

Нагадаємо, раніше Латиська співачка Лайма Вайкуле розсекретила, де ховається Віра Брежнєва. "Віра справжня, дуже красива. Віра в Ризі живе зовсім недалеко від мене. Я дуже рада, що вона тут з багатьма зі своєї родини", - стверджує Вайкуле.

Також раніше, українські артисти Макс Барських, Вєрка Сердючка, співак Alekseev стали гостями латиської співачки Лайми Вайкуле в Юрмалі. Вони виступили на фестивалі співачки "Лайма рандеву".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти