StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Фотографії красиві зробив": відомий український письменник вступає до ЗСУ

21 червня 2024, 10:10
196
Письменник Мартин Якуб прийняв рішення приєднатися до лав ЗСУ.
Мартин Якуб
Мартин Якуб починає службу в ЗСУ / колаж: Главред, фото: facebook.com/yakub.martyn

Український популярний письменник і волонтер Мартин Якуб повідомив шанувальникам, що вже наступного тижня він вирушає до навчального центру ЗСУ.

На своїй сторінці в соцмережах Якуб опублікував новий пост, у якому розповів, що він пройшов усі процедури для служби в ЗСУ.

відео дня

Також письменник показав фотографії, які зробив для необхідних документів. На знімках Мартин позує у військовій формі та з посмішкою.

"Іду на контракт у ЗСУ. Усі папери готові, ВЛК пройшов, фотографії красиві зробив. Наступного тижня їду в навчальний центр", - повідомив Якуб.

Хто такий Мартин Якуб?

Мартин Якуб - український письменник, дизайнер і волонтер. Автор кримінальних романів "Не твоя собача справа", "Мертві моделі". Фіналіст літературного конкурсу "Смолоскип - 2018", довгі списки премії "Книга року BBC - 2019". Має нагороди "Волонтер України", "Хрест громадянських заслуг", медаль "За гідність і патріотизм".

Новини українського шоу-бізнесу

Раніше повідомлялося, що зірка шоу "Ліга Сміху" і воїн Віктор Рожевий отримав важке поранення в голову. З осколковою травмою воїна вивозили з поля бою понад 200 кілометрів.

Нагадаємо, дружина Віктора Розового розповіла про стан коміка після поранення в голову. Зірка "Ліги сміху" переніс складну операцію після важкої травми.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти