StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка шоу "Ліга Сміху" і воїн Віктор Розовий отримав важке поранення в голову

11 квітня 2024, 21:48
З осколковою травмою воїна вивозили з поля бою понад 200 кілометрів.
Віктор Рожевий
Віктор Розовий важко поранений - подробиці поранення воїна / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktor.rozoviy, instagram.com/oliamerzlikina

Український комік Віктор Розовий захищає нашу країну на фронті. 21 березня, під час виконання бойового завдання, він отримав складне осколкове поранення в голову. Про це в соціальних мережах повідомила його дружина Ольга.

Силами бійців 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3-ої окремої штурмової бригади Віктору надали першу медичну допомогу та вивезли з поля бою. Останні два тижні воїн був у важкому стані, тож його рідні прийняли рішення зберігати мовчання, доки він не подолає цей період.

Нейрохірурги провели воїну складну операцію в Україні, зараз йому необхідне відновлення в закордонному реабілітаційному центрі.

відео дня

"Віктор дуже вольовий, тому робить неймовірний успіх. Він уже у свідомості, намагається з нами спілкуватись та набирається сил для реабілітації. У нас нема сумнівів, що він повністю відновиться", - пише Ольга. Крім того дружина попросила про приватність для сім'ї Розового.

Дружина Віктора Розового відкрила "банку" для тих, хто хоче допомогти артисту. "Використаємо гроші на потреби для відновлення Віктора або купимо додаткове обладнання для бойових медиків, які його врятували", - повідомила Ольга.

Хто такий Віктор Рожевий?

Віктор Рожевий - український комік, учасник "Ліги сміху" у складі команди "Загорецька Людмила Степанівна". Після початку повномасштабної війни в Україні вступив до лав 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ. Брав участь в обороні Києва, воював на Херсонському та Бахмутському напрямках.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Катерина Реп'яхова показала синець на обличчі від Павліка, і оголосила про суттєві зміни в їхній родині. Блогерка зізналася, що довго не могла зважитися на це.

Також легендарний балетмейстер Раду Поклітару прокоментував роман з Наталею Могилевською і пояснив, чому не привітав співачку із заміжжям і материнством.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти