StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Філіп-скромняжка": Кіркоров публічно висловився про свого партнера

24 травня 2023, 15:00
Путініст Кіркоров зізнався, що за допомогою пластики зліпив з себе "нову Примадонну" заради коханої людини.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров розповів про людину, з якою живе / скріншот YouTube

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон на одному з пропагандистських телеканалів виявив інтерв'ю зі співаком-путіністом Філіпом Кіркоровим, фрагментом якого поділився на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно епатажний артист шокував публіку пластичними операціями - хотів омолодитися, збільшив сідниці, але став невпізнанною пародією на самого себе.

В ефірі ведучий поцікавився у Кіркорова, навіщо йому знадобилися такі безглузді метаморфози, на що пропагандистський співун відповів, що ліг під ніж "заради того, з ким він живе".

Тоді Філі стали ставити уточнюючі питання: як давно він разом зі своїм партнером, як його звуть, який у нього зріст, вага, чи є ця людина частиною світу шоу-бізнесу. Конкретно, підстрибуючи на своїх оновлених великих сідницях, співак відповів лише на останнє питання - ні, його партнер не має нічого спільного з селебрітіз.

відео дня

Щодо решти, під схвальні вигуки глядачів, він відповів так: "Щастя любить тишу. Так само, як і гроші. Це моє!"

У відповідь ведучий, вражений мовчазністю зазвичай нестриманого на язик Кіркорова, вигукнув: "Я ніколи не думав, що я це скажу: Філіп - скромняжка!"

Раніше стало відомо, ким переможниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Катя Лозовицька замінила Алекса Топольського - модель показала романтику з новим бойфрендом.

Також продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк після камінг-ауту розповів, чим займається і в якій індустрії працює його обранець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти