StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хто мати дітей Кіркорова: що відомо про жінку з України, яка народила спадкоємців путіністу

18 травня 2023, 11:29
Сурогатна мати дітей Кіркорова виявилася колишньою військовою з України.
Діти Кіркорова
Діти Кіркорова живуть з батьком і дідом / Фото Кр.ги

Путініст і одіозний скандальний співак Філіп Кіркоров, який перекроїв себе до невпізнання і продовжує розпускати руки і вести себе по-хамськи по відношенню до оточуючих людей, відрізняється не тільки цими вчинками.

Його найголовніший скандал і витівка - це народження дітей без фактичної матері.

Як у Кіркорова народилися діти?

Кілька років тому, під час свого концерту в 2011 році, Кіркоров раптово оголосив, що став батьком і у нього народилася дочка, яку він назвав на честь своєї першої дружини Алли Пугачової і матері Вікторії - Алла Вікторія. Тим часом, він не став уточнювати, хто ж мати дівчинки, а зробив лише одну заяву. За словами путініста і дочку, і Сина йому народила сурогатна мати, яка "ідеально" йому підійшла.

відео дня

Журналісти стали пильно спостерігати за тим, хто ж з'являється поруч з Кіркоровим і його дітьми. І звернули увагу на якусь Наталю Єфремову. Саме вона з'явилася на хрестинах дочки і навіть стала її хрещеною матір'ю. До речі, вона цілком схожа за типажем і на самого Кіркорова і на його дітей. Крім того, коли вона потрапляє в об'єктиви камер, вона намагається приховати обличчя за чорними окулярами.

Кіркоров, його діти і потенційна мама
Кіркоров, його діти і потенційна мама / irma-stream.ru

Мама Наташа

У 2015 році під час передачі "ідеальний ремонт" діти Кіркорова з дитячою безпосередністю розповіли, що з ними живе "мама Наташа" і показали малюнки, на яких зображена темноволоса жінка. Тоді Кіркоров, якого одкровення дітей застали зненацька, підтвердив, що в їхній родині дійсно є мама, але вона не публічна людина і їй не подобається популярність.

Більше про маму Наташу ніякої інформації немає. Відомо лише те, що вона зрідка з'являється на спільних фото з Днів народжень Алли-Вікторії і Мартіна Кіркорових.

Наталія Єфремова-мати дітей Кіркорова
Наталія Єфремова-мати дітей Кіркорова / Фото з мережі

Та й взагалі, найчастіше дітей можна побачити в компанії старого батька співака - Бедроса Кіркорова. Він, до речі, багато знає про життя дітей і навіть коментує те, як співак їх виховує. Схоже, що дідусь реально проводить час з дітьми. Мабуть, більше, ніж їх зірковий батько.

Наталія - військова з України

Потенційна мати дітей Кіркорова Наталія народилася в Україні, в родині військового. Як вдалося дізнатися журналістам, батьки часто переїжджали, і в результаті осіли в терористичній Москві. Сама сурогатна мати служила в армії на посаді перекладача, але незабаром звільнилася в запас у званні лейтенанта і зайнялася торгівлею. Вона влаштувалася на роботу в один з модних бутиків в центрі Москви, а через півтора року зайняла місце заступника директора. Пізніше заповзятлива жінка стала співвласницею, а потім і господинею престижного магазину.

Відомо, що Єфремова була заміжня і у неї навіть є син від першого шлюбу Єгор. Крім того, інсайдери повідомляють, що Наталя живе в будинку одіозного виконавця і виховує дітей в якості їх справжньої матері.

Нагадаємо, в мережі обговорюють те, як сильно поправилася старша дочка путініста Філіпа Кіркорова, який і сам нещодавно вирішив оновити своє обличчя і тіло. Виявилося, що діти Кіркорова з'явилися на прем'єрі мультфільму "Тріо в пір'ї-2". Їх туди зводив 90-річний батько знаменитості, такий же обмежений прихильник війни, як і його син - Бедрос Кіркоров.

Відзначимо, раніше російський співак Філіп Кіркоров, який перекроїв себе з ніг до голови і навіть приробив собі нові сідниці, почав у всю використовувати їх під час своїх концертів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти