StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євген Кошовий висловився на адресу Влада Ями, який втік до США

23 квітня 2023, 18:08оновлено 23 квітня 2023, 18:54
Від'їзд хореографа в перші дні повномасштабної війни в суспільстві викликав суперечливі почуття.
Євген Кошовий, Влад Яма
Євген Кошовий розповів що думає про Влада Яму, який виїхав до США/ instagram.com/evgenii.koshevoi, instagram.com/vladyama_official

Український комік Євген Кошовий разом з акторами Студії Квартал 95 під час повномасштабної війни активно займається волонтерством і влаштовує концерти для наших захисників. Це - його внесок у наближення перемоги України над країною-окупантом.

Резонно, що у нього цікавляться думкою про тих чоловіків, які ще до війни не сходили з екранів і були дуже популярними, а зараз ховаються за кордоном.

Зокрема в інтерв'ю Олексію Суханову Кошовий розповів, що думає про Влада Яму - танцюрист покинув Україну досить давно, і його від'їзд викликав суспільний резонанс. Хореограф виїхав до США, де також займається волонтерством, проте в очах багатьох українців це його не реабілітує. Думка коміка про цю ситуацію виявилася вкрай філософською.

"Не спілкуємось. Ми спілкувалися до цього лише по роботі. Десь зустрічалися. На цьому наше спілкування закінчувалося. Тим паче зараз. Я не люблю засуджувати людей, я не суддя. У нас є Бог, всіх розсудить. У кожного має бути щось усередині, і він сам має для себе зрозуміти, зрадник він чи ні. Якщо він того не розуміє, ну, значить, така людина" - заявив Кошовий і зазначив, що повертатися таким артистам в Україну буде непросто.

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Влада Ями (який в США з перших днів війни в Україні) розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає - вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".

А питання, чому він не відправив сім'ю в безпечне місце, а сам потім не пішов воювати, Ліліана і назвала нетактовним, і натякнула на "свої причини", які можуть бути у кожного.

Інші новини про Влада Яму:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти