StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Євген Клопотенко розповів про роман з обраницею Володимира Остапчука

26 березня 2023, 16:39
30782
Кулінар зазначив, що він та шоумен набагато ближче один одному, ніж той міг здогадуватися.
Євген Клопотенко розповів про роман з обраницею Володимира Остапчука
Євген Клопотенко та Володимир Остапчук будували стосунки з однією і тією ж жінкою / instagram.com/klopotenko, instagram.com/vova_ostapchuk

Український ресторатор, шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко дотримується вільних поглядів в тому, що стосується любові і відносин. Він переконаний, що не зможе належати тільки одній жінці та має, як правило, кілька партнерок.

Серед них виявилася і одна з коханих шоумена Володимира Остапчука - кулінар запросив його на своє шоу "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком", і розповів цю пікантну деталь.

"У нас була з тобою спільна дівчина. Була дівчина, із якою ти зустрічався колись, і я з нею також зустрічався. Уявляєш? Щоб ти просто знав, що ми з тобою набагато ближчі, ніж ти можеш собі уявити. Ми майже з тобою цілувалися", - ошелешив Остапчука Клопотенко.

Правда, з міркувань такту, імені обраниці, яка їх з ведучим "поріднила", Євген розкривати не став. Лише повідомив, що ім'я загадкової жінки починається на букву "К". Остапчук уточнив, скільки літер в її імені, і заявив, що зрозумів, про кого йде мова, коли з'ясувалося, що букв чотири.

До слова, серед відомих обраниць шоумена, імена на "к" носить його друга колишня дружина Христина Горняк, і нинішня дівчина Катя Полтавська.

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти