StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євген Клопотенко придумав ідеальну останню вечерю для Путіна перед стратою

23 лютого 2023, 15:16
Багата фантазія кулінара-Клопотенка змішалася з ненавистю до директора країни-агресора Клопотенка-патріота.
Євген Клопотенко, Путін
Євген Клопотенко розповів, чим би нагодував Путіна перед смертю / instagram.com/klopotenko, скріншот

Український ресторатор, шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко на кулінарному фронті зробив багато для розвитку української культури та її впізнаваності в усьому світі.

Кулінар нерідко готує для європейських політиків, які відвідують Україну з діловими візитами. Також він працює з першою леді України Оленою Зеленською над створенням нового меню для українських навчальних закладів.

Тож не дивно, що думкою Клопотенко, як шеф-кухаря і публічної особистості, часто цікавляться. Наприклад в інтерв'ю для YouTube-проєкту "Ґрунт" у нього запитали, що б він приготував для директора країни-агресора путіна в якості його останньої вечері перед стратою.

відео дня

Судячи з того, що Євген не задумався ні на секунду, і блискавично видав відповідь, то він вже розмірковував над тим, що б робив особисто він, якби доля кремлівського диктатора виявилася в його руках.

Так Клопотенко зазначив, що Путін гідний лише продуктів людської життєдіяльності - їжі шеф-кухар йому б не підніс ні під яким приводом. Кулінар був настільки гордий своєю відповіддю, що навіть поділився нею на своїй сторінці в Instagram із заявою про пошук су-шефа на той випадок, якщо ця гіпотетична ситуація стане реальною.

Раніше шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що в питаннях любові він віддає перевагу нетрадиційному підходу: вірним він може бути лише одній коханій - кулінарії.

Також популяризатор української кухні без натяків прокоментував чутки про свою гомосексуальність - Клопотенко чесно зізнався, що зміг би зробити камінг-аут.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти