StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Єва Бушміна розповіла, як стала "заручницею" Меладзе та його ВІА Гри

26 червня 2024, 17:45
342
Для співачки Layah досвід роботи в гурті виявився занадто складним.
Єва Бушміна
Єва Бушміна новини - Єва Бушміна розповіла про роботу у ВІА Грі / колаж: Главред, фото: instagram.com/layahmusic

Українська співачка Єва Бушміна найбільшу популярність здобула завдяки гурту ВІА Гра, у складі якого вона виступала майже три роки. Артистка успішно справлялася зі своїми обов'язками, які, втім, призвели її до внутрішнього конфлікту.

Про це Бушміна, яка тепер творить під псевдонімом Layah, розповіла у своєму нещодавньому інтерв'ю. Співачка зізналася: вона була надто молода, щоб упевнено почуватися в ролі секс-символу.

"Це був час мого внутрішнього пошуку. Мене все не влаштовувало. Я не могла зрозуміти, хто я. Я зрозуміла в якийсь момент, що стала заручницею цього образу і гурту. Мені було дуже складно перебувати у свої 20 років в образі млосної жінки, впевненої в собі діви", - каже Лайа.

відео дня

При цьому вона зазначила, що тепер, через роки, вона може оцінити свою роботу в гурті об'єктивно - вона підходила формату ВІА Гри, а її почуття через юність були гіперболізованими. Проте період роботи з Меладзе і ВІА Грою, вона називає однозначно складним.

Хто така Єва Бушміна?

Єва Бушміна (справжнє ім'я - Яна Швець) - українська співачка. Колишня учасниця гурту ВІА Гра (з березня 2010 по грудень 2012 року у складі з Надією Мейхер і Альбіною Джанабаєвою). Брала участь у шоу "Фабрика зірок-3" (5 місце). З 2016 року виступає під псевдонімом LAYAH.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шеф-кухар і громадський діяч Євген Клопотенко виправдався за своє скандальне висловлювання про дівчат. Нестандартний погляд кулінара на ідеальні стосунки багатьом видався злочинно образливим.

Також турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав свою найдорожчу жінку в перлах - маму в день її 82-річчя. Він звернувся до рідної душі з ніжними привітаннями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти