StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Якщо батьківщина накаже, візьму автомат": Газманов остаточно злетів з котушок

4 лютого 2023, 18:28
Артист-путініст готовий йти вбивати українців, які відчайдушно захищають свою землю.
Олег Газманов
Олег Газманов / https://www.instagram.com/oleggazmanov/

Путініст і прихильник "русского міра", співак Олег Газманов повідомив, що візьме в руки автомат, щоб вбивати мирних українців.

"Мені 71 рік. якщо батьківщина накаже, я візьму автомат і піду. Але зараз корисний тим, що співаю свої пісні", - сказав музикант у програмі "життя і доля" на головному пропагандистському каналі "Росія 1", пише Стархіт.

Артист-терорист також висловився про санкції, які ввели проти нього Латвія, Литва та Естонія.

"Відразу скажу - мене не народи цих країн не пускають, а маріонетковий уряд. Народ любив і любить ходити на мої виступи. Якби я зараз оголосив там концерти, впевнений, були б повні зали. Рахунків у мене там, слава Богу, немає, але дві квартири заарештовані. Навіть якби у мене була вілла за кордоном, я б робив те, що роблю. Чим вище тиск, тим міцніше бетон", — заявляє маразматичний Газманов, який упевнений, що мирним європейцям подобаються його старі виступи.

Нагадаємо, раніше співак Валерій Меладзе, який на концерті в ОАЕ прошепотів "Героям слава" у відповідь на "Слава Україні", викликав бурхливі обговорення свого вчинку в Росії.

Затятий шанувальник путінського режиму Олег Газманов також виступав на цьому заході, але ганебно втік від питання про Україну. За його словами, він би ні за які гроші не висловився добре про Україну.

"З Валерієм не спілкувався, ми вже пішли. Це було далеко за північ. Я всього не бачив, тільки по відео, яке зняли. Не знаю, що він відчував, але якби мене спробували змусити в якийсь момент щось вигукнути... Словом мене б точно ніхто не змусив ні за які гроші. Бог йому суддя, це його вибір", - заявив Газманов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти