StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Якщо є пекло, вони туди потраплять": Познер висловився про російських пропагандистів

6 березня 2023, 21:53
Російський журналіст довго тримав паузу і не говорив про війну в Україні.
Познер
Познер / УНІАН

Російський і американський журналіст, ведучий і письменник Володимир Познер взяв участь у роботі онлайн-університету Ubiquity University, де прояснив своє ставлення до російських пропагандистів, пише Стархіт.

"Мені дуже соромно за представників моєї професії, мені соромно за те, що вони роблять. Я не повинен цього говорити, але скажу. Я атеїст, але якщо є пекло, то багато журналістів туди потраплять", - заявив він, очевидно, маючи на увазі російських пропагандистів, які нескінченно брешуть в ефірі телеканалів РФ.

Тим часом, Познер відкрито не розкрив своє особисте ставлення до того, що Росія розв'язала загарбницьку війну проти України, вбиваючи і гвалтуючи її громадян.

відео дня

Відзначимо, раніше Познер все-таки зробив політичну заяву в особистій бесіді з одним з російських депутатів Іллею Яшиним. На своїй сторінці в Twitter чиновник опублікував фрагмент з їх з Володимиром Володимировичем розмови: "зустрів у Театрі на Бронній Володимира Познера. Діалог був лаконічним. - Володимир Володимирович, Добрий вечір! - Здрастуйте! - З нетерпінням чекаю, коли ви скажете щось проти війни. – Чекати..."

У коментарях до посту Познера дорікають у пристосуванні і боягузтві, мовляв чекає старий ведучий, хто переможе у війні, щоб зайняти сторону зручніше і безпечніше, адже всі, хто мав свою думку, давно його висловив.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти