Поїхав "розвіятися" і напоровся на кулі: в Мережі з'явилися деталі розстрілу пропагандиста Мангушева

5 лютого 2023, 17:01
По автомобілю російського пропагандиста Ігоря Мангушева рясно стріляли - щоб зупинити його. А потім вже йому вистрілили в потилицю.
Куля, Мангушев
У мережі з'явилися деталі розстрілу пропагандиста Мангушева / колаж фото "АстраПресс" і ua.depositphotos.com

У Мережі спливли деякі подробиці замаху на вбивство російського неонациста і офіцера армії бойовиків Ігоря Мангушева (позивний "Берег"). Про це повідомляє один з Telegram-каналів, які знаходяться під контролем окупантів.

Є інформація, що минулої п'ятниці він поїхав до тимчасово окупованої Кадіївки (до декомунізації місто називалося Стаханов ‒ Главред) ‒ мовляв, щоб "розвіятися".

"Вночі військові доставили його в міськлікарню Стаханова з кульовим пораненням голови. О 2.30 в Стаханові була виявлена машина "Берега" з кульовими отворами", ‒ йдеться в тексті.

Причому, по всій видимості, по авто Мангушева рясно стріляли - щоб зупинити його.

"Судячи з усього, вогонь вівся, щоб зупинити машину. У потилицю "Берегу" вистрілили десь в іншому місці", - йдеться в тексті.

Поїхав 'розвіятися' і напоровся на кулі: в Мережі з'явилися деталі розстрілу пропагандиста Мангушева

Скандал з пропагандистом Мангушевим

Епізод трапився в серпні минулого року. Неонацист ігор Мангушев приніс на свій виступ у нічному клубі в країні-агресорі череп і заявив, що він належить українському захиснику заводу "Азовсталь" в обложеному Маріуполі.

Мангушев (в середовищі окупантів відомий під псевдонімом "Берег") розмахував черепом і заявляв - мовляв, примирення між росіянами і українцями бути не може, тому що російські агресори "воюють за ідею, а не з людьми".

"Ми ще живі, а цього чувака вже немає. Нехай горить у пеклі. Йому не пощастило, і з його черепа зроблять кубок, можливо. [...] Україна повинна бути деукраїнізована. Руські землі Малоросії повинні бути повернуті назад. Ми воюємо не з людьми, ми воюємо з ідеєю. Тому нам [все одно] (нецензурно - Главред), скільки треба вбити українських солдатів", - говорив тоді пропагандист.

4 лютого стало відомо, що Мангушев у тимчасово окупованій Кадіївці отримав вогнепальне поранення голови і перебуває у важкому стані в большиці.

Ще новини про російських пропагандистів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти