StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ще один Кошмал! Я щаслива": зірка "Сватів" повідомила про поповнення в родині

10 березня 2024, 18:37
Анна Кошмал емоційно поділилася новиною про радісну подію.
Анна Кошмал із сином
Анна Кошмал розповіла, що в її родині з'явилася ще одна людина / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Українська акторка Анна Кошмал у 2018 році народила сина, і, всупереч щільному графіку виступів, завжди знаходить час на турботу про дитину. Міша часто з'являється в її блозі в Instagram - артистка із задоволенням ділиться пам'ятними моментами з життя свого чада.

Тому сім'я для Кошмал, а особливо поява в ній нових облич, дуже її радують. Так сьогодні зірка повідомила, що на світ з'явився ще один Кошмал - у її брата з'явився син.

"Вчора я стала тітонькою, в мене народився племінник. Мій брат став татом, а я щаслива! Плюс ще один Кошмал. Тож приймаю вітання", - розповіла Анна в сторіс.

відео дня

Про свого брата Анна Кошмал раніше практично нічого не розповідала. Відомо, що чоловік старший за акторку. Його звуть Сергій і він працює програмістом. Подробиць про племінника, поява якого так потішила Анну, вона також поки не повідомила.

Анна Кошмал
Анна Кошмал розповіла, що в її родині з'явилася ще одна людина / instagram.com/smorkovkina

Хто така Анна Кошмал?

Анна Кошмал - українська акторка театру, кіно і озвучки. Першу всеукраїнську популярність їй принесла роль Жені в серіалі "Свати". На її рахунку понад 40 ролей. Найвідоміші роботи - "Слуга народу", "Село на мільйон", "Будиночок на щастя", "Великі Вуйки", "Папік 2" та ін.

Раніше українська ведуча Соломія Вітвіцька вперше публічно прокоментувала свій роман з бойфрендом-військовим, і розповіла про складнощі стосунків під час повномасштабної війни.

Також стало відомо, що "мама Вєрки Сердючки", акторка Інна Білоконь вперше стане бабусею. Її єдина донька показала ніжне фото на останніх термінах вагітності.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти