StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Йому місце в зоопарку або психдиспансері": Джигурда влаштував вакханалію у будинку Волочкової

23 листопада 2022, 01:32
Микита Джигурда зараз знаходиться в гостях у Анастасії Волочкової.
Микита Джигурда
Джигурда влаштував вакханалію в будинку Волочкової / скріншот

Одіозний російський актор Микита Джигурда, який гостює у Анастасії Волочкової, вразив дивною поведінкою.

На своїй сторінці в Instagram Волочкова поділилася відео, на якому Джигурда стояв на сходинках в її будинку і вигукував невиразні фрази нелюдським голосом.

"Микита, я тебе обожнюю", - оцінила перформанс актора балерина.

А ось шанувальники Волочкової були не настільки щедрими на схвальні коментарі. Багато хто взагалі не розуміє, чому Джигурдою досі не займаються фахівці.

Микита Джигурда
Микита Джигурда / скріншот

"Аптеки були вже закриті? Дайте дідові таблетку", "Який противний голос", "Чому Джигурда приходить до вас, а соромно мені? Ще це ваша дочка дивиться", "Блін, добре дітей в будинку немає. Навіть не уявляю такого гостя в будинку, скільки днів потім в себе приходити", "Джигурда одну Браташ вже споїв і до могили довів. Віджав спадок. Зараз за Волочкову взявся", "Господи, та йому місце в зоопарку або психдиспансері. Його по ходу звідкись періодично випускають", - писали в коментарях під відео.

Нагадаємо, не так давно Волочкова вразила своїм цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України до Росії.

У коментарях під постом користувачі Мережі були шоковані велінням одіозної балерини. Їй нагадали, хто насправді зруйнував українські Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ і позбавив дітей щасливого дитинства.

Раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Більше ганьби Волочкової:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти