Ембер Херд всупереч скандалу залишається в Аквамені

13 листопада 2020, 10:05
Американська актриса Ембер Херд прокоментувала масову істерію в соцмережах, на тлі якої вимагають її звільнення з Аквамена.
Ембер Херд
Ембер Херд / Warner Bros

Американська акторка Ембер Херд в очікуванні рішення суду щодо їх з Джонні Деппом справ щодо домашнього насильства, гноблення і зрад.

Депп програв першу справу - проти газети The Sun, яка його звинувачувала в домашньому насильстві. Після цього Деппа змусили піти їх фільму "Фантастичні звірі". Обурені фанати вимагають тепер звільнення Ембер Херд з "Аквамена", так як на суді він визнала, що здійснювала домашнє насильство над Джонні Деппом.

Акторка назвала акцію обурення в мережі "проплаченою", і відмовилася йти, пише Entertainment Weekly.

відео дня

У коментарі Ембер Херд повністю проігнорувала скандал і всі його обставини, зосередившись на фільмі "Аквамен".читайте такожФанати Warner Bros вимагають вигнати Ембер Херд з ролі міри

"Я дуже схвильована такою фанатською любов'ю і вдячності фанатів, яку отримав Аквамен, і що це викликало стільки хвилювання від Аквамена і Мери, що це означає, що ми повернемося", - стверджує вона виданню.

Херд навіть не думає про те, щоб покинути найпопулярнішу нині франшизу Warner Bros.

"Проплачені чутки і проплачені кампанії в соціальних мережах не диктують [рішення про кастинг], тому що не мають реальної основи, - додала Херд. - Тільки фанати зробили "Аквамена" і "Аквамена 2" реальними на екранах. Я дуже рада, що почну зйомки наступного року".

Вже кілька місяців в мережі ходить чутка про те, що зйомки "Аквамена 2" стартують "вже ось-ось, зараз", але поки що немає офіційного підтвердження від Warner Bross. Тепер Ембер Херд стверджує, що зйомки почнуться в 2021 році.

Як раніше повідомляв Главред, суд прийняв рішення на користь будівлі The Sun, яке звинуватило Деппа в тому, що він 14 разів бив Ембер Херд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти