StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Олена Зеленська засвітила грайливе декольте на зустрічі з першою леді США

21 вересня 2023, 15:08
1491
Перша леді України знає, коли і в яких пропорціях варто змішувати жіночність і стриману класику.
Олена Зеленська
Олена Зеленська на зустрічі з Джилл Байден - розбір образу / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська на третій день великого президентського візиту в США прийняла люб'язне запрошення Джилл Байден на захід в рамках 78-ої Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку.

В оточенні політичних і громадських діячок дружина президента України обговорила важливі ініціативи, про результати яких буде відомо пізніше. Знімки із зустрічі з'явилися на її офіційних сторінках в соціальних мережах.

До Олени Зеленської, як і до її чоловіка, зараз прикута увага преси. Крім її прямих обов'язків першої леді, за нею пильно спостерігають, як за новою іконою стилю. Так, на зустріч з першою леді США дружина Володимира Зеленського прийшла в оригінальному вбранні.

відео дня

Олена Зеленська одягла костюм-трійку сірого кольору - подовжений двобортний жакет до середини стегна, штани-палаццо зі стрілками і жилет на темних гудзиках з пікантним декольте. Цю деталь перша леді України дозволяє собі на публіці вкрай рідко.

Яскравий образ Зеленська не стала "перевантажувати" аксесуарами - простий кулон і сережки, стримані аксесуари, нюдовий макіяж. "Живим" акцентом стала брошка з позолоченого срібла у вигляді рукодільного глиняного півника від Gunia Project.

Олена Зеленська
Олена Зеленська на зустрічі з Джилл Байден - розбір образу / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Раньше Євген Клопотенко несподівано висловився про Олену Зеленську. Кулінар співпрацював з першою леді, і у нього часто запитують думки про сім'ю президента України.

Також Олена Зеленська розсекретила, на кого вчиться донька президента, 18-річна Олександра, і як проходив вибір майбутньої професії - хто приймав остаточне рішення, і де саме вона здобуває освіту.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти