StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ледве тупцяла: Алла Пугачова засвітилася на концерті Макаревича

28 травня 2023, 12:40
Примадонна вийшла на сцену разом з артистами, але спуститися без допомоги не змогла.
Алла Пугачова, група Машина часу
Алла Пугачова прийшла на концерт Машини часу / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey, instagram.com/mashinavremeniofficial

Російська співачка Алла Пугачова вже більше року живе в Ізраїлі, куди виїхала разом з чоловіком, коміком Максимом Галкіним, на знак незгоди з військовими діями країни-агресора щодо України.

Артистка осіла в Кесарії, де днями відбувся концерт гурту Машина часу, присвячений 54-річчю з дня заснування колективу. Примадонна порадувала своєю присутністю давніх друзів.

Для високої гості виділили місце в першому ряду, звідки Пугачова вела зйомку. Потім і зовсім вийшла на сцену з гуртом на прощальні овації. Відео артистка виклала на своїй сторінці в Instagram.

На концерт співачка прийшла вся в білому, з легким макіяжем і волоссям, зібраними в пучок на потилиці. Вона не стала ховатися за темними окулярами, як робить досить часто, і з задоволенням підспівувала і підтанцьовувала гурту з залу для глядачів.

Правда, деяких шанувальників Пугачової все ж збентежило, що зі сцени артистка спускалася дуже повільно, обережно переставляючи ноги, під ручку з Макаревичем, хоча в інші моменти виглядала досить бадьоро.

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилетіла в рф, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Очевидці зазначили, що на церемонії прощання Примадонна трималася подалі і намагалася контактувати з усіма по мінімуму, що викликало у преси багато питань.

Дивіться відеорепортаж про те, як Алла Пугачова і Максим Галкін з улюбленців перетворилася на персон нон-грата в країні-окупанті:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти