StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Роздерла б йому пику": Єфросиніна розповіла, що мріє зробити з Путіним

7 серпня 2022, 22:49
"Але там би я вже, звичайно, відірвалася по повній - в цій кімнаті". Українська телеведуча Маша Єфросиніна мріє розправитися з диктатором Путіним.
Єфросиніна, Путін
Єфросиніна розповіла, що мріє зробити з Путіним / https://ua.depositphotos.com/ і УНІАН

Українська телеведуча Маша Єфросиніна припустила, що розправилася негайно опинившись з російським диктатором Володимиром Путіним, якби опинилася в одній кімнаті. Такий коментар вона зробила в розмові з журналісткою Олесею Бацман на YouTube.

"Я б вчепилася в його шелудиву голову, роздерла б йому пику. Загризла б його. Я б знищила його. Я зрозуміла про цю війну, що ми наділені якоюсь спеціальною силою. Розумієш? Вона ж нас і надриває зсередини, тому що не можна стільки в собі стрес носити. Але там би я вже, звичайно, відірвалася по повній - в цій кімнаті", - пояснила Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна говорила, що її чоловік перед тим, як вона виїхала з України з дітьми, зробив їй подарунок - зав'язав на руці жовто-синю стрічку кольорів прапора України.

"Ця стрічка завжди була на рюкзаку мого чоловіка. Він повісив її собі в 2014 році, коли був Майдан, і почалася війна. І ніколи її не знімав. Ходив з цим рюкзаком, подорожував, вона завжди у нього бовталася. Коли ми прощалися на кордоні, він мені її пов'язав, І сказав:" Розв'яжу, коли ми побачимося", - згадала телеведуча і розплакалася

До того Єфросиніна дуже жорстко прокоментувала парад на честь 9 травня який відбувся в Москві, на Красній площі.

"Сьогодні, коли весь світ об'єднується на підтримку вільної України, Росія проводить свій так званий "парад Перемоги". Але хто марширує в ньому: вбивці жінок, дітей і літніх людей; гвалтівники, злодії, мародери і військові злочинці. Це парад сорому країни, де 70% населення підтримує дії найбільшого терориста! Але ми всі знаємо і запам'ятаємо! Україна переможе! Росія залишиться ні з чим. Слава Україні!", - підписала ролик Єфросиніна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти