StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джонні Депп з'явився в компанії нової подруги - розкрито особу рудої незнайомки

21 липня 2022, 04:06
Голлівудський ловелас ні на крок не відступає від нової знайомої.
Джонні Депп
Джонні Депп з'явився на публіці з новою подругою / imdb.com

59-річний американський актор і музикант Джонні Депп був помічений з новою подругою. Під час джазового фестивалю в Перуджі, Італія, де виступав артист, його супроводжувала загадкова дівчина з рудим волоссям.

У мережі вмить поповзли чутки про те, що голлівудський мачо нарешті остаточно скинув з себе кайдани невдалого шлюбу з Ембер Херд, і готовий до нових стосунків.

Однак надії фанатів Деппа на його роман виявилися сильним перебільшенням. Дівчина, яка супроводжує актора останнім часом - його репетитор з французької мови Матильде Бельтран. Вона також є асистентом режисера у фільмі про фаворитку французького короля Людовика XV Жанну Дюбаррі. У майбутній кінострічці Джонні Депп зіграє самого французького монарха.

відео дня

Джерело, наближене до артиста, розповіло The Daily Mail, що Деппа і Бельтран пов'язують суто професійні відносини, а якщо між ними і є дружба, то лише платонічна.

читайте такожВікторія Бекхем показала чоловіка-футболіста в рожевих міні-шортиках

Раніше стало відомо, що 76-річний батько Ілона Маска Ерол перебував у романтичних стосунках зі своєю пасербицею, яка молодша за нього на 41 рік. Вона народила йому двох дітей.

Також на публіці зі своєю коханою з'явився 61-річний сексуально залежний Девід Духовни. Зірка серіалу Цілком таємно у відносинах з дівчиною вдвічі молодшою за нього.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти