StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джолі шукає зустрічі з новою коханою Пітта щоб "контролювати ситуацію, а не сидіти в тіні"

12 березня 2023, 18:51
Схоже, Анджеліна Джолі всерйоз намірилася влізти з ногами у відносини свого колишнього чоловіка з Інес де Рамон.
Анджеліна Джолі та Бред Пітт
Анджеліна Джолі хоче обговорити Бреда Пітта з його коханою Інес де Рамон / ua.depositphotos.com

Американська акторка, режисер і громадська діячка Анджеліна Джолі не перебуває у шлюбі з американським актором Бредом Піттом з квітня 2019 року. Він вже давно готовий рухатися далі і перебуває в серйозних стосунках, проте вона, схоже, все ще не готова "відпустити" ситуацію.

Про це повідомляє видання Heatworld з посиланням на джерело в близькому оточенні Джолі. Інсайдер зазначає, що новий роман Пітта з Інес де Рамон, його плани завести з нею спільну дитину та роздуми про шлюб приносять Анджеліні біль. Щоправда, болісно вона сприймає той факт, що її участь в житті колишнього чоловіка тепер не так важлива для нього.

"Нові стосунки Бреда - болюча тема для Анж. Вона хоче взяти ситуацію під контроль, а не сидіти в тіні і спостерігати, та сподівається зустрітися з Інес один на один. Вона хоче розповісти свою версію історії про відносини з Бредом, і тоді Інес зможе сформулювати більш повну думку (про Пітта - прим. редактора)", - повідомляє видання.

На перший погляд таке рішення Джолі може здатися благородним, мовляв вона хоче вберегти її від розчарування в Пітті - а хто ще може знати його краще Анджеліни?

Однак, стверджує інформатор, акторка наперед переконана, що відносини де Рамон і Пітта приречені. Ймовірно, тому вона і прагне зустрічі з Інесс, щоб прискорити те, що на її погляд неминуче. "Бред як і раніше є батьком їхніх дітей, тому Анж вважає себе вправі втручатися в його життя. Вона сама бачить, що стосунки між ним та Інес стають серйозними - Бред навіть говорить про весілля - але вона переконана, що врешті-решт все піде не так. Якщо Інес не зацікавлена в її попередженні зараз, Анж думає, що вона буде рада цьому в майбутньому", - цитує інсайдера видання.

Раніше 64-річна Мадонна з'явилася у компанії нового хлопчика-іграшки: нещодавно її кинув юний манекенник, і тепер Мадж знайшла розраду в міцних обіймах професійного боксера.

Також стало відомо про заручини одного з найзапекліших холостяків Голлівуду - 51-річного Джона Хемма. До зустрічі з нареченою він 18 років зустрічався з іншою жінкою, але на шлюб з нею часу так і не знайшов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти