StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дві операції замість медового місяця: Анна Трінчер поскаржилася на проблеми зі здоров'ям

14 вересня 2022, 18:51
Зірка серіалу Школа розгублена через те, що її життя найближчим часом сильно зміниться.
Анна Трінчер
Анна Трінчер після весілля ляже під ніж хірурга / instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка, блогерка і акторка Анна Трінчер зараз зайнята приємними клопотами - 24 вересня вона виходить заміж за свого бойфренда, блогера Олександра Волошина.

Однак очікування одного з найщасливіших днів в її житті затьмарюються думками про те, що весільну подорож артистці доведеться відкласти - замість медового місяця її чекає лікарня.

Трінчер на своїй сторінці в Instagram розповіла, що після розпису в РАГС-і їй зроблять цілих дві операції. Подробиці про швидке хірургічне втручання співачки поки туманні.

відео дня

Якого роду операції її чекають блогерка не розповідала. Але зазначила, що на відновлення у неї піде близько двох місяців, які доведеться просто викреслити з її вкрай насиченого робочого графіка.

"Я розумію, що два місяці буде дуже складно. І, чесно, не знаю, як налаштуватися на це. Все моє життя – це дуже шалений темп. Я не уявляю себе без роботи, не пам'ятаю себе без роботи. Але коли є операції, у тебе фізично не виходить так працювати, як ти це робиш кожного дня", - розповіла Трінчер.

Анна Трінчер
Анна Трінчер після весілля ляже під ніж хірурга / instagram.com/annatrincher_official

Раніше український актор і ведучий, а нині-захисник України у складі спецпідрозділу авіарозвідки Даніель Салем повідомив трагічну новину про смерть побратима на фронті.

Також російський критик Сергій Сосєдов, який підтримує РФ у війні з Україною, розкрив секрет Софії Ротару. Рашист стверджує, що" хуторянка " давно страждає від страшного захворювання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти