StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дури і пристосованки": Соловій нагримала на зірок, які не їдуть на фронт з концертами

26 жовтня 2023, 12:44
Христина Соловій зробила провокаційну заяву.
Христина Соловій з військовими
Христина Соловій висловилася про артистів, які уникають виступів на передовій / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka

Українська співачка Христина Соловій разом з керівником "Культурного десанту" Олександром Ремезом взяла участь у брифінгу "Культурна та психологічна підтримка українських військових".

Ремез та Соловій відповідали на запитання преси. Зокрема про те, хто з українських зірок відмовляється виступати на передовій для наших захисників. Керівник "Культурного десанту" відповів ухильно, посилаючись на слова Колі Сєрги з цього приводу. Тоді ініціативу в свої руки взяла співачка.

Її пристрасний спіч про те, що артисти та артистки під час війни перевзуваються, пристосовуються, але відмовляються виступати, за що Соловій вважає їх дурнями, з'явився на сторінці Kharkiv Media Hub в Facebook.

"Ну, ми вже чули всі ці історії. Як завжди, мені випадає щось коментувати про цих людей. Як правило, я цього не роблю. Але, якщо йдеться про цих співачок, яких ми маємо на увазі, я не можу нічого сказати окрім того, що вони просто дури. Я би розвинула цю думку таким чином, що з'явилося дуже багато перевзуванців та пристосуванців, перевзуванок та пристосуванок. І всі вони дуже навчилися існувати в неіснуючій інфраструктурі українського шоубізу і розуміють, як легко можна впливати на аудиторію. Як просто можна, ще вчора будучи бажаним артистом в Росії, сьогодні записати цілу низку пісень українською мовою чи переінакшити тексти українських поетів і примазатися до свідомого українства. І такі люди, маючи ще один важливий інструмент, маючи популярність, авторитет та соціальний капітал вони не їдуть на фронт, тому що вони дури", - стверджує Христина Соловій.

Дивіться заяву Христини Соловій про пристосуванців, "перевзуванців" та дуреп:

Свою промову Христина Соловій продублювала в Instagram-блозі. У коментарях їй натякнули, що такі категоричні заяви розколюють українське суспільство, що саме по собі не дуже добре.

Тоді співачка вирішила пояснити свою позицію: на її думку головне завдання артиста під час війни не набивати кишені і не загравати з патріотичними почуттями мирного населення, а, використовуючи свій талант і соціальну значимість, надихати українських захисників. Наприклад, виступами на передовій.

позиція Христини Соловій
Христина Соловій висловилася про артистів, які уникають виступів на передовій / instagram.com/soloviyka

Раніше стало відомо, що Тоня Матвієнко хоче назвати в Києві вулицю на честь Ніни Митрофанівни. Співачка підтримала петицію щодо перейменування вулиці в центрі столиці на знак поваги до внеску Ніни Матвієнко в українську культуру.

Також танцюрист-воїн Дмитро Дікусар показав, як виглядає зараз - він вперше вийшов на зв'язок за 4 місяці. Захисник отримав першу за півтора року служби повноцінну відпустку і проводить її вдома з рідними.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти