StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не награвся у війну": танцюрист-воїн Дмитро Дікусар показав, як виглядає зараз

24 жовтня 2023, 12:42
Бальні туфлі на берці Дікусар змінив ще в лютому 2022. Сьогодні йому виповнюється 38 і він сповнений оптимізму та впевненості в перемозі.
Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар зараз - воїн показав себе на честь Дня народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Український танцюрист і хореограф, зірка шоу "Танці з зірками" Дмитро Дікусар захищає нашу країну в лавах ЗСУ з лютого 2022 року. Через службові обов'язки йому рідко вдається з'являтися в соціальних мережах, проте він намагається тримати шанувальників в курсі подій.

Наприклад, на початку червня воїн повідомив, що вперше за рік отримав можливість обійняти рідних - йому дали відпустку. На жаль, Дікусар потрапив додому для відновлення після госпіталізації. Тоді воїн швидко повернувся в стрій, і зазначив, що "на гражданці" йому було не дуже комфортно.

Сьогодні на своїй сторінці в Instagram він опублікував рідкісне фото себе у військовій викладці, щоб шанувальники "не забували, як він виглядає". У цей день Дмитро Дікусар відзначає 38-річчя. З цього приводу він вирішив поділитися своїми роздумами.

відео дня

"Я бачив два різні світи. Вони ніби поряд, але між ними "прірва". Коли ви бачите військових, не опускайте очі! Привітайтесь, або посміхніться. Нікому, не треба, щоб ви емоціонували, достатньо просто поваги і продовження підтримки людей, що вас захищають! Тільки адресно і з розумом. Я давно усвідомив, що без помочі звичайних цивільних, ми би давно програли. Просто не втомлюйтесь і бережіть себе. Без вас нам кінець.⠀Що до мене особисто, я щастлив, бо оточений прекрасними людьми, маю вашу любов і вашу довіру. Відчуваю це постійно. Обійняв!" - пише Дмитро.

Також воїн відповів тим, хто, ймовірно, все ще вважає, що війна - це фарс, а його служба - вигадка. Таких "критиків" Дікусар запевнив, що захищатиме нашу країну до перемоги над окупантом: "Ні, я ще не "награвся" в війну. Повернусь тільки після перемоги".

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар зараз - воїн показав себе на честь Дня народження / instagram.com/dikusar_dmitriy

Раніше стало відомо, що українського музиканта, гітариста гурту O. Torvald Дениса Мізюка поранили на війні. Він знаходиться в критичному стані, і його колеги по колективу збирають гроші на його лікування.

Також українська акторка Наталка Денисенко показала душевне фото з чоловіком-воїном ЗСУ Андрієм Федінчиком. У мирний час він був актором, а зараз захищає нашу країну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти