StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Маю думати про гроші": чим Тоня Матвієнко заробляє під час війни

30 травня 2024, 17:52
134
Донька Ніни Матвієнко розповіла про доходи у воєнних умовах.
Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко новини - Тоня Матвієнко розповіла, чим заробляє на життя / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Українська співачка Тоня Матвієнко, як і багато її колег в українському шоу-бізнесі, під час повномасштабної війни в Україні була змушена освоїти нову професію. Заробітки артистів зараз стали значно нижчими, і більшу частину з них Матвієнко віддає на потреби ЗСУ.

Про це співачка розповіла в інтерв'ю для Oboz.ua. Попит на українську музику сьогодні, як ніколи, високий, але багато грошей вона не приносить.

"Живемо тепер в другій реальності – під час війни. Маємо думати про гроші, які треба не лише на себе заробляти, а хлопцям на дрони збирати. Звичайно, зараз стало важче з заробітками. ... А співами зараз багато не заробиш. І майже у всіх артистів така ситуація. Я думаю, що більше живуть з прослухованням пісень на музичних платформах. Не з концертів", - зазначає знаменитість.

відео дня

Матвієнко розповіла, що почала працювати з молодим поколінням - це принесло їй додатковий прибуток і можливість відволіктися від втрати матері. До того ж її студенти відзначають, що з Матвієнко вийшов непоганий вчитель.

"Пішла працювати викладачем в університеті. А на вихідні зазвичай десь їду з концертами – багато з яких благодійні. Дуже себе загрузила, і в якійсь мірі, зробила це навмисно, що хоч трошки відволікатися від тяжких думок", - каже Тоня Матвієнко.

Хто така Тоня Матвієнко?

Тоня Матвієнко (Антоніна Петрівна Гончар) - українська співачка, Заслужена артистка України (2021). Молодша донька співачки Ніни Матвієнко. Посіла друге місце в першому сезоні проєкту "Голос країни". Відома своїм оригінальним тембром голосу.

Тоня Матвієнко - останні новини:

Раніше Арсен Мірзоян відверто заговорив про зради в шлюбі з Тонею Матвієнко. Артист зізнався: і він, і його дружина дуже ревниві, але у них є свій спосіб справлятися з цим.

Також Тоня Матвієнко розповіла, чи відпустить Арсена Мірзояна, який активно займається волонтерством і дає благодійні концерти, на фронт.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти