StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Донька Нємцова вийшла за громадянина РФ, який підтримує Україну

2 травня 2022, 14:50
Дочка вбитого опозиційного політика виходить заміж.
Жанна_Немцова
Жанна Нємцова та її наречений / Facebook / zhanna_nemtsova

Дочка одного з колишніх лідерів російської опозиції Бориса Нємцова, який був убитий в 2015 році, Жанна Нємцова поділилася з шанувальниками радісною новиною – вона вийшла заміж.

Як повідомляє "Оглядач", обранцем громадської діячки став активіст з РФ Павло Єлізаров. Чоловік виступає проти диктаторського путінського режиму і підтримує Україну на антивоєнних мітингах в Лісабоні (Португалія), які сам і організовує.

читайте такожДочка Нємцова роздяглася на гарячому Селфі перед дзеркалом

відео дня

Про своє заміжжя Нємцова повідомила на особистій Facebook-сторінці. Як стало відомо з соцмереж Павла Єлізарова, він працює в IT-сфері, проте зараз активно займається волонтерством і громадською діяльністю.

Росіянин народився в Москві 22 жовтня 1985 року. До 2008-го працював розробником сайтів, а також паралельно навчався в столичному енергетичному інституті на спеціальності "Прикладна математика".

У 2012 році став учасником акції протесту "Марш мільйонів" або "болотної революції", головною метою якої було відсторонення Путіна. Через загрозу потрапити за грати Павло поїхав з РФ до Португалії. Там він отримав політичний притулок і зараз живе в Лісабоні.

У Європі Єлізаров виступав як ініціатор акцій на підтримку російського політика-опозиціонера Олексія Навального, а також мітингів проти самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

З початком повномасштабної війни в Україні чоловік разом з дружиною публічно засудив агресію Росії і почав допомагати українським біженцям, військовим і мирним жителям, які залишаються в зоні бойових дій.

У соцмережах Павло регулярно публікує антивоєнні пости, повідомляє інформацію про акції на підтримку українського народу в Португалії, а також звітує про виконану волонтерську роботу.

37-річна дочка вбитого російського політика і її чоловік використовують соцмережі як платформу для розміщення правдивої інформації про злочини російських загарбників в Україні.

Нагадаємо, Російська блогерка, Дочка загиблого політика Бориса Нємцова Діна активно веде свій Instagram, але нечасто показує пікантні матеріали. Донедавна вона була закохана і вийшла заміж, але в травні 2021 оголосила про розлучення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти