StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Донька Мозгової та падчерка Пономарьова після камінг-ауту вирішила зникнути

1 вересня 2024, 13:32
1521
Зоя Мозгова зазначила, що вирушить на пошуки себе.
Зоя Мозговая
Зоя Мозгова новини - Зоя Мозгова розкрила плани на найближче майбутнє / колаж: Главред, фото: instagram.com/matatatahakuna

Наприкінці липня Зоя Мозгова, старша донька музичної продюсерки Олени Мозгової і падчерка співака Олександра Пономарьова, здійснила камінг-аут. Вона показала свою супутницю життя та повідомила, що нова партнерка подарувала їй відчуття дому.

Батьки Мозгової відреагували по-різному: мама пишається сміливістю Зої, вітчим - назвав ситуацію з її камінг-аутом "не дуже комфортною історією". Сама ж дівчина рада, що більше немає потреби ховатися, і тепер вона може жити вільним життям.

Після зізнання Зоя стала рідше з'являтися в соціальних мережах. А нещодавно у своєму блозі в Instagram і зовсім заявила, що зникне з радарів на 16 днів.

відео дня

Утім, тривожитися про долю зіркової спадкоємиці не варто. Мозгова вирушила до Валенсії, Іспанія, де проходитиме 16-денний ретрит.

"Я не буду на зв'язку протягом наступних 16 днів. Починається мій перший двотижневий духовний ретрит - подорож до зустрічі з собою в серці, глибині та тиші", - пише Зоя Мозгова.

Зоя Мозговая
Зоя Мозгова новини - Зоя Мозгова розкрила плани на найближче майбутнє / колаж: Главред, фото: instagram.com/matatatahakuna

Хто така Олена Мозгова?

Олена Мозгова - український музичний продюсер. Донька Народного артиста України Миколи Мозгового. Брала участь у різних проєктах та шоу, в тому числі в організації музичних фестивалів в Україні ("Пісня року", українські версії проєктів "Золотий грамофон" і "Золота шарманка" та ін.).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Маша Кондратенко прокоментувала чутки про роман з OSTY, які виникли після того, як артисти випустили спільний романтичний трек і кліп.

Також український ведучий Слава Дьомін уперше розкрив правду про роман із Ксенією Мішиною. Він розповів, які стосунки були між ними, та чому акторка різко зникла з його життя.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти