StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Для нього мене більше не існує": Репяхова розповіла про стосунки з батьком

10 грудня 2023, 18:27
Дружина Віктора Павліка зізналася, чи знайомий з дідусем її єдиний син.
Ектеріна Репяхова з чоловіком і сином
Катерина Репяхова висловилася про складні стосунки з батьком / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Постійні підписники блогу бізнесвумен і дружини Віктора Павліка Катерини Репяхової знають практично все про її сімейне життя, її близьке оточення, родичів. Єдиний нечастий "гість" у житті блогерки - її рідний батько.

Чоловік відмовився від своїх дітей, а з Катериною навіть судився - він намагався відібрати у доньки квартиру в Дніпрі. Суд тато Репяхової програв, проте доньку з перемогою привітав. Це був останній раз, коли Катерина контактувала з батьком.

Про це бізнесвумен розповіла на своїй сторінці в Instagram. Вона зазначила, що батька давно немає в її житті, а в житті її сина від Віктора Павлика Михайла він і не з'являвся.

відео дня

"Тато ніколи не бачив Мішу і навіть не привітав з народженням сина. Хоча він мене в дитинстві дуже любив і вмовляв маму народити йому третю дитину. Для мого тата мене більше не існує, я не знаю чому. Не запитуйте. Якби я знала, я б відповіла", - розповідає Репяхова.

При цьому вона зазначає, що все ще любить батька, і приймає його таким, яким він є. Катерина переконана, що у неї вистачить великодушності прийти до нього на допомогу, якщо в цьому з'явиться потреба.

Катерина Репяхова з батьком
Катерина Репяхова висловилася про складні стосунки з батьком / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, хто в їхній родині з ресторатором і музикантом Мішею Кацуріним більше приносить грошей в дім, а також назвала ціну найдорожчого подарунка від чоловіка.

Також українська акторка Ксенія Мішина здивувала новим кольором волосся сина - вона дозволяє 11-річному Платону експериментувати із зовнішністю та заохочує подібний пошук себе.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти