StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Для кого завгодно і де завгодно - Меладзе потрапив у скандал з концертами

2 липня 2023, 15:00
Жителі країни-окупанта обурюються, що Меладзе активно виступає в РФ.
Валерій Меладзе
Валерій Меладзе за 80 тис. євро готовий виступати для російських олігархів / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzevalerian

Співак Валерій Меладзе потрапив у немилість у країні-окупанті через підтримку України у війні з рф. Правда, приймати його в нашій країні з розпростертими обіймами теж ніхто не поспішає, так як Меладзе занадто боязкий і гнучкий у своїх переконаннях. До того ж не гребує заробляти на жителях країни-агресора.

На велику сцену його не запрошують, тому доводиться задовольнятися корпоративами. На них Меладзе йде охоче, навіть якщо виступати доведеться перед росіянами.

Про це повідомляють росЗМІ, і публікують скріншоти листування нібито з концертним директором артиста, який прямим текстом підтверджує за суму в 80 тис. євро Меладзе забезпечить дозвілля на 45-50 хвилин кому завгодно і де завгодно. Але краще на Південному березі Франції.

відео дня

До слова, ціни на виступи Валерія Меладзе на приватних вечірках значно зросли. Ще в 2020 році його гонорар становив 60 тис.євро. Втім, джерело припускає, що підвищену вартість артист бере якраз з російських замовників.

Для кого завгодно і де завгодно - Меладзе потрапив у скандал з концертами
Валерій Меладзе за 80 тис. євро готовий виступати для російських олігархів / колаж: Главред, фото: t.me/telegaonlineofficial

Нагадаємо, співак Валерій Меладзе викликав у рф бурхливі обговорення після того, як на вечірці в Дубаї виголосив гасло "Героям слава". Затятий шанувальник путінського режиму Олег Газманов також виступав на цьому заході, але ганебно втік від питання про Україну. За його словами, він би ні за які гроші не висловився добре про Україну.

Також повідомлялося, що Слідчий комітет і Генпрокуратура країни-агресора, РФ, закінчили перевірку відомого поп-співака Валерія Меладзе (який багато років жив і працював в Україні) ‒ за події в ОАЕ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти