StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Директор Моїсеєва розповів, як виявив померлого співака

29 вересня 2022, 22:45
Артист помер у себе вдома через тривалу хворобу.
Помер Борис Моїсеєв
Помер Борис Моїсеєв / instagram.com/maxgalkinru

Арт-директор Бориса Моїсеєва Сергій Горох, який приголомшив медійний простір смертю співака, розповів, як виявив мертвого артиста.

За його словами, чоловікові здалося, що йому варто приїхати до артиста. "Я був у нього вже о 14.00. Відкрив двері, але не почув звичного "Привіт", - розповідає він.

За словами арт-директора, там треба пройти трохи по коридору. "Тому я пішов далі, і бачу Борю, який лежить на дивані, накритий ковдрою, голова трохи піднята. Я подумав, що може йому погано стало. Підійшов ближче, взяв за руку і зрозумів — його вже немає", — сказав Горох в програмі "Малахов" на каналі Росія.

відео дня

Смерть Бориса Моїсеєва

Раніше стало відомо, що Моїсеєв став відчувати і проблеми з фінансами. Грошей співакові не вистачало на найнеобхідніше. Як розповіла відомий адвокат і телевізійний експерт Тамара Пухова, у Моїсеєва невелика пенсія, а накопичень не було.

Влітку 2022 року журналіст Отар Кушанашвілі розповів, як себе почуває важкохворий співак. Тоді він зазначив, що Моїсеєв вже майже десятиліття практично паралізований.

Російська співачка Алла Пугачова з глибоким сумом відреагувала на смерть співака і танцюриста Бориса Моїсеєва. Однак, будучи з тих небагатьох наближених, хто знав, як живе артист після інсультів, вона, схоже, давно з ним попрощалася.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти