StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Діма Коляденко зізнався Ірині Білик у коханні на тлі чуток про возз'єднання

6 квітня 2023, 16:35
Сьогодні українська Примадонна відзначає День народження.
Дмитро Коляденко, Ірина Білик
Дмитро Коляденко зізнався Ірині Білик у коханні / instagram.com/kolyadenkodima_official, instagram.com/bilyk_iryna

Український музикант і хореограф Дмитро Коляденко перебував у романтичних стосунки з українською співачкою Іриною Білик цілих три роки. Заради нього артистка навіть пішла від чоловіка, але офіційний шлюб епатажна парочка так і не уклала, хоча Дмитро робив Ірині пропозицію 6 разів.

Роман Білик і Коляденко не сходив з перших шпальт таблоїдів - закохані голосно сварилися і мирилися, справа навіть доходила до бійок. Зрештою артисти розлучилися, щоб більше не мучити один одного. На щастя, між колишніми коханими залишилися міцні дружні стосунки.

Зараз вони переросли у співпрацю - хореограф гастролює зі співачкою Європою. Вони стали все частіше з'являтися разом, через що поповзли чутки про возз'єднання пари. Їх підігрів і сам Коляденко - в День народження колишньої обраниці він зізнався їй у коханні.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram Дмитро опублікував чорно-білу фотографію Ірини, яку підписав: "Вітаю тебе. Кохаю! Кохаю!! Кохаю!!!"

Такий прояв почуттів артистка сприйняла прихильно, і навіть зробила репост незвичайного привітання від колишнього в своїх соціальних мережах.

Ірина Білик
Дмитро Коляденко зізнався Ірині Білик у коханні / instagram.com/kolyadenkodima_official

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також співачка і головна героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огневич розповіла, кого б зараз вона вибрала на шоу, якби можна було повернути час назад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти