StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дітей немає: український телеведучий став усиновителем, але зіткнувся з проблемою

7 червня 2023, 11:58
25964
Інна Мірошниченко та її чоловік Тимур серйозно зайнялися процесом усиновлення, але зіткнулися з несподіваними труднощами.
Інна та Тимур Мірошниченко виховують своїх двох дітей
Інна та Тимур Мірошниченко виховують своїх двох дітей /Instagram /inna_mi

Юрист, телеведуча і дружина українського телеведучого Тимура Мірошниченка Інна, поділилася особистою інформацією, яка стосується усиновлення.

На своїй сторінці в İnstagram, вона розповідала про етапи, які парі доводиться проходити, щоб стати усиновлювачами і взяти в сім'ю дитину, яка втратила сім'ю. Інна також розповідала про те, що вони готувалися взяти двох малюків, але по проходженню "експертизи" від держави, їм дозволили взяти одного малюка у віці до 4 років.

Тимур і його дружина також протягом місяців займалися в школі усиновителів, щоб отримати статус кандидата. І ось тепер, коли всі етапи пройдені і пара стала шукати знедоленого малюка, виявилося, що їх немає.

відео дня
Інна Мірошниченко шукає дітей
Інна Мірошниченко шукає дітей / скріншот Instagram / inna_mi

"Як я і очікувала, дітей немає. У нашій службі ми навіть не в першій десятці. Я обдзвонила всі обласні служби України. Скрізь, де взяли трубку, відповідь одна: "дітей немає", - написала вона.

Відзначимо, що пара виховує своїх двох дітей - Марко і Мію. Однак вони готові поділитися своєю любов'ю з іще одним малюком і плани їх дуже серйозні.

Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко заговорила про усиновлення. Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, вони з чоловіком вирішили, що хочуть стати усиновлювачами. "Не знаю, з чим це пов'язано, але у багатьох з'явилося бажання дати сім'ю дитині, яка цього позбавлена. Ми також з чоловіком вирішили, що хочемо стати усиновлювачами. Ця процедура тривала і складна, але держава працює над спрощенням. В Україні 17 тисяч діток чекають своїх нових батьків", - написала вона.

Крім того, раніше Тимур Мірошниченко показав зворушливе відео зустрічі зі своїми дітьми вперше за більш ніж 100 днів війни в Україні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти