День вишиванки - українські зірки показали свої вишиванки

21 травня 2020, 13:11оновлено 23 травня 2020, 19:37
У День вишиванки 2020 українські політики, артисти, виконавці, актори вітають українців, і хваляться своїми модними або дуже консервативними нарядами.
Настя Каменських
Настя Каменських у вишиванці/ Instagram

Українські зірки, ведучі, виконавці, моделі і актори відзначають День вишиванки, і не тільки придумали милі привітання для українців, але і похвалилися своїми вишиванками.

Главред зібрав для вас привітання та фото наших селебріті в День вишиванки 2020.

"Я завжди захоплювалась українською культурою, а особливо вишиванкою. Її люблять і одягають в усьому світі. А ми, українці, носимо вишиванку з особливою любов’ю та гордістю. Для кожного з нас це не просто одяг, - це символ сили і краси нашого народу. Це наша душа. Зі святом, друзі!", - написала Настя Каменких, представила приталену зелену вишиванку з темною, майже чорною вишивкою, яка відмінно підійшла під очі і кучеряшки.

відео дня
Настя Каменських
Настя Каменських / Instagram

Перша Леді і президент України Олена та Володимир Зеленські показали приклад не тільки гарних вишиванок, але і щасливої родини.

читайте такожДень вишиванки і Вознесіння Господнє: яке сьогодні свято 21 травня

Володимир і Олена Зеленские
Володимир і Олена Зеленские / Instagram

Українська модель Аліна Байкова працює в США, але це не заважає їй шанувати культуру і традиції України.

Експерт Топ-моделі по-українськи супер-фешн фотограф Соня Плакидюк порадувала фанатів своєю вишиванкою і привітала зі святом.

Соня Плакидюк
Соня Плакидюк / Instagram
Аліна Байкова
Аліна Байкова / Instagram

Українські музиканти Тарас Тополя, Юля Саніна, Світлана Тарабарова, Віра Кекелія, Сергій Мартинюк, і багато інших також представили свої вишиванки - і привітали українців на своїх сторінках в соцмережах.

Телеведучі 1+1 Катя Осадча, Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов, Соломія Вітвіцька, Єгор Гордєєв та інші показали свої святкові і домашні вишиванки і зворушливо привітали українців зі святом.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов / Instagram
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька / Instagram
Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв
Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв / Instagram

Михайло Дзідзьо похвалився новою вишиванкою від Юлії Магдич, Ганна Різатдінова показала одразу дві вишиванки від Foberini, а її партнер на Танцях Олександр Прохоров записав великий текст про вишиванках. Лілія Подкопаєва підняла підписникам настрій веселим фото на даху будинку.

"З Днем вишиванки! Вишивка - це невід'ємна частина не тільки української культури, але і прикраса душі. Нехай ваша вишивка зігріє вам душу, дає відчуття національної духовності і високої моральної культури. Бажаю вам милуватися рідною землею, не цуратися свого, і пишатися тим, що ви - українці. Будьте справжніми патріотами, синами і дочками своїх предків", - пише він.

Dzidzio
Dzidzio / Instagram
Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва / Istagram
Ганна Різатдінова
Ганна Різатдінова / Instagram
Ганна Різатдінова
Ганна Різатдінова / Instagram
Олександр Прохоров
Олександр Прохоров / Instagram

Також з Днем вишиванки привітали українців і зірки Вечірнього кварталу - всі свої фото вони опублікував в офіційному аккаунті Кварталу в instagram.

Нагадаємо, День вишиванки Україна відзначає з весни 2006 року – з ініціативи студентки Чернівецького національного університету Лесі Воронюк. А надихнув її на це приклад іншого учня – Ігоря Житарюка.

Як відзначати день стильною і яскравою національного одягу українців – у матеріалі Главреда.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти