StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Демі Мур показала чесне фото тяжкохворого Брюса Вілліса

5 лютого 2024, 23:29
Сім'я Міцного горішка знову зібралася разом, щоб відзначити важливу дату.
Демі Мур, Брюс Вілліс
Демі Мур показала свіже фото Брюса Вілліса / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Колишнє подружжя, Демі Мур і Брюс Вілліс, об'єдналося заради святкування ювілею наймолодшої з трьох їхніх спільних дочок - Таллули. Дівчині виповнилося 30 років, і її тяжкохворий батько не міг пропустити цю подію.

Сім'я актора, важливою частиною якої навіть після розлучення залишається Демі Мур, намагається влаштовувати вечірки до кожного свята. Вони впевнені, що позитивні емоції благотворно впливають на Міцного горішка, який повільно згасає через лобно-скроневу деменцію.

Фотографією з Брюсом із Дня народження Таллули Мур поділилася на своїй сторінці в Instagram. "Купаємо нашу дівчинку Таллулу в любові на її 30-ий День народження", - підписала фото акторка.

відео дня

На знімку іменинниця позує в компанії мами і тата на залитій сонцем галявині. Варто зазначити, що Вілліс, який поступово втрачає пам'ять, має поруч із рідними цілком щасливий вигляд - на його обличчі грає легка напівусмішка, коли він дивиться на свою колишню дружину.

Брюс Вілліс, Таллула Вілліс, Демі Мур
Демі Мур показала свіже фото Брюса Вілліса / instagram.com/demimoore

Раніше дружина тяжкохворого Брюса Вілліса, британська модель і акторка Емма Гемінг, зізналася, за що відчуває себе винною. Вона важко переживає метаморфози, які відбуваються з Міцним горішком.

Також інсайдер із близького оточення сім'ї повідомив, що невиліковно хворий Брюс Вілліс перестав впізнавати Демі Мур. Спілкування дається йому все складніше, іноді актор стає агресивним.

Інші новини про Брюса Вілліса:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти