StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Деградація системи": Собчак розкритикувала Лаврова за його висловлювання про євреїв

3 травня 2022, 23:32
Собчак розкритикувала Лаврова.
Ксенія Собчак
Ксенія Собчак обурюється з приводу висловлювань Лаврова про Гітлера/ соцмережі

Російська журналістка Ксенія Собчак, яка нещодавно підтримала заяву російського артиста Філіпа Кіркорова про пропагандистку Симоньян, висловилася щодо глави російського МЗС Сергія Лаврова.

Відповідним постом нібито опозиційна журналістка поділилася на своїй сторінці в забороненому тепер в Росії Instagram.

читайте такожУ Берліні різко висловилися про скандальну заяву Лаврова

відео дня

За її словами, Лавров - це яскравий приклад деградації системи. Вона додає, що міністр закордонних справ колись був блискучим дипломатом, освіченою людиною, ерудитом. Але з часом все це виявилося системі не дуже потрібними якостями. Непотрібне-відмирає. А ось вміння "уесть" слівцем - новий стандарт дипломатичних відносин.

"Слухавши мова про плутані аналогії Зеленського з Гітлером, де серед доведеного "фейку "про єврейське коріння Гітлера прослизнула теза про те, що" головні антисеміти це євреї", я прямо не могла повірити своїм вухам. І це говориться, розуміючи, що Ізраїль з останніх сил не піддається тиску і зберігає нейтралітет. Немає слів", - обурюється Собчак.

Вона додає, що припущення про те, що Гітлер – єврей, а значить вони самі винні в геноциді, зустрічається в певних колах. "І дуже сумно, що наш міністр закордонних справ Сергій Лавров, який, безумовно, людина дуже освічена, користується тезами сучасних ультраправих", - говорить Собчак.

Нагадаємо, раніше глава російського МЗС Сергій Лавров порівняв президента України Володимира Зеленського з Гітлером. Він заявив, що Адольф Гітлер нібито мав єврейську кров, а "найпалкіші антисеміти, як правило, євреї". В Україні та Ізраїлі обурилися таким заявам російського міністра закордонних справ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти