StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дашу Астаф'єву запідозрили у вагітності - співачка розкрила правду

10 квітня 2023, 18:21
2789
Вже близько року українська зірка Playboy перебуває в серйозних стосунках з чоловіком.
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва прокоментувала чутки про свою вагітність / instagram.com/da_astafieva

Українська співачка, модель, волонтерка і зірка Playboy Даша Астаф'єва вельми скритна в тому, що стосується її особистого життя. Тому цей аспект її життєдіяльності нерідко обростає чутками і домислами.

Нещодавно артистка вирушила на відпочинок в Карпати - за визнанням самої Астаф'євої, виключно щоб набратися сил, та продовжувати ретельно працювати над наближенням перемоги України.

На своїй сторінці в Instagram вона представила маленький фотозвіт зі своєї відпустки - засніжені пейзажі, прогулянки, риболовля. В силу погоди Даша одягнена в дуже об'ємні вбрання, через що у її шанувальників закралася підозра, що модель вагітна.

відео дня

Фанати в коментарях під знімками стали питати її про це особисто, і отримали дуже відверту відповідь: вона дійсно набрала вагу, але не тому, що чекає дитину, а через стрес.

Втім, і вирішення дитячого питання може виявитися для Даші Астаф'євої актуальним, якщо вона захоче - під час повномасштабної війни у неї зав'язався бурхливий роман, який, за її словами, надихає, дарує їй сили, та змушує почувати себе особливою.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва прокоментувала чутки про свою вагітність / instagram.com/da_astafieva

Раніше стало відомо, що американський актор, зірка кінотрилогії "Володар кілець", Елайджа Вуд вдруге став батьком - його партнерка, датський кінорежисер Метте-Марі Конгсвед, народила йому доньку.

Також дочку від американського підприємця і мільярдера Ілона Маска показала його колишня дружина - канадська співачка Граймс. Дівчатко з'явилося на світ вже після того, як пара розлучилася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти