StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Ілона Маска показала їхню крихітку-доньку та назвала дивне ім'я дівчинки

28 березня 2023, 02:35
При народженні їй було дано рідкісне ім'я, проте Граймс вирішила, що тепер буде називати дитину по-іншому.
Граймс
Граймс показала дочку від Ілон Маска з незвичайним ім'ям / instagram.com/grimes

Канадська співачка, музикант і художниця Граймс (Клер Сі Буше) є матір'ю двох з дев'яти дітей американського підприємця і мільярдера Ілона Маска. У грудні 2021 року з'явилася Екза Дарк Сайдеріл (приблизна транскрипція) - наймолодша з дітей Маска.

Примітно, що дівчинка з'явилася на світ через три місяці після розставання артистки і бізнесмена, а також на місяць пізніше позашлюбних єдинокровних близнюків, яких Ілону народила топ-менеджер заснованої ним компанії Neuralink Шівон Зіліс.

Маленька Екза і так має вкрай незвичайна ім'я, проте в домашній обстановці її називають "Y" за аналогією з її єдиноутробним братом X (де Х - невідома змінна) Æ a-12 (приблизна транскрипція - Екс Еш Ей-Твелв). Маск і Буше надавали іменам своїх малюків особливе значення, і кожен з їх елементів має особливе трактування.

відео дня

Однак нещодавно Граймс на своїй сторінці в Twitter заявила, що планує змінити ім'я доньки. Вона хотіла б просто залишити в свідоцтві знак питання "?", але це суперечить законам штату Каліфорнія - в імені повинні бути тільки букви, а не символи і цифри.

Тоді вона запропонувала інші альтернативи: " Тепер вона "Y" або "Why?"("Чому?") або просто "?" (але уряд такого не визнає). Цікавість, одвічні питання... І всяке таке". Також Буше показала, як виглядає їх з Маском маленька дочка - зазвичай вони намагаються берегти її приватність, але, за словами артистки, на цьому знімку Вай сама на себе не схожа.

Екза Дарк Сайдеріл
Екза Дарк Сайдеріл або Вай, як її називають батьки / twitter.com/Grimezsz

Раніше стало відомо, що 36-річна американська акторка, співачка і світська левиця Ліндсі Лохан чекає первістка від чоловіка, арабського фінансиста Бадера Шаммаса.

Також про поповнення в родині заговорив 82-річний італійський дизайнер одягу і засновник однойменного бренду Роберто Каваллі - його молода подруга подарувала йому шосту дитину, яку художник моди назвав на честь загиблого батька.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти