StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Даша Кацуріна висловилася про весілля з Дантесом

13 серпня 2023, 12:19
12505
Романтичні натяки в спілкуванні Дантеса і Кацуріної налаштовують пару на весільний лад.
Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Даша Кацуріна показала, як натякає Дантесу на весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/dasha_katsurina, instagram.com/volodymyrdantes

Ще не встиг осісти пил на весільних шатах Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна, які повідомили про одруження в липні, як про другий шлюб заговорила Даша Кацуріна. У своєму Telegram- блозі дизайнерка і бізнесвумен показала, як натякає Володимиру Дантесу на пропозицію.

Даша опублікувала фрагмент їх особистого листування в Instagram, в якому співак відправив їй відео з романтичного місця в Італії, а вона відповіла, що раніше цей ролик вже бачила, але побоялася відправляти. Причина її страху "весільно-романтичні натяки", які все частіше стали проскакувати в її бесідах з Дантесом.

У блозі Кацуріна поцікавилася у підписниць, хто чинить, як вона, і в кожен жарт, мем, фото або відео вкладає якийсь натяк на подружнє життя.

відео дня

У коментарях багато хто почав активно ділитися, які прийоми вони використовували, щоб натякнути партнеру, що вже готові створювати сім'ю. Один з варіантів - розповідати про подруг, які нещодавно вийшли заміж. У відповідь Даша з гумором зазначила, що їй і розповідати не довелося, так як за неї все зробили ЗМІ, явно натякаючи на весілля колишньої подруги Дорофєєвої з її колишнім чоловіком.

листування дантеса і кацуріної
Даша Кацуріна показала, як натякає Дантесу на весілля / t.me/dashakatsurinaa

Пізніше Кацуріна написала, що весь цей весільний пост - просто жарт. Однак зазначила, що в перспективі вона була б не проти піти під вінець ще раз. Дантес свою думку з цього приводу поки не висловив.

Кацуріна про другий шлюб
Даша Кацуріна показала, як натякає Дантесу на весілля / колаж: Главред, фото: t.me/dashakatsurinaa

Раніше Володимир Дантес підтвердив, що його романтичні стосунки з Дашею стрімко розвиваються - він публічно зізнався у коханні Кацуріній у День її народження.

Також Даша Кацуріна емоційно відреагувала на романтичний кліп Дорофєєвої та її колишнього чоловіка. Вона чесно зізналася, чи зачепила її така демонстрація почуттів від колись близьких їй людей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти