StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що слухають українські військові, коли гатять по російським окупантам

12 серпня 2022, 17:52
4364
Виявляється, що для кожної військової дії потрібен свій особливий список.
Україна, музика
еукраїна, музика / "тет"

Видання "Чутка"поцікавилося в українських військових, яку музику вони слухають в той час, як героїчно захищають нашу Батьківщину від жорстокого нападу Росії.

Перший плейлист від Романа Набожняка, співзасновника кафе Veterano Brownie, який у лютому повернувся до ЗСУ і зараз виконує завдання на півдні України.

Роман розповів, коли і яку музику слухає його бригада. За його словами, частіше вони слухають музику в машині: коли йдуть на бойовий виїзд або назад, коли готуються до бойової місії, коли йдуть в місто на "Нову Пошту" або в магазин. У місці, де живуть, іноді слухаємо музику на колонці.

відео дня

читайте такожПотрібно було заборонити в 2014 році: Полякова радикально висловилася з приводу російської музики

Отже, умовно можна зробити чотири плейлиста:

1) їдемо на бойову місію

"Я ще зі школи фанат Metallica, тому Enter Sandman, The Day That Never Comes, Seek and Destroy – це топчик, коли ти налаштовуєш себе на те, щоб успішно напихати ру**кам. Іноді слухаємо" Бумбокс" ("Рок-н-рол") і The HARDKISS (Tony, Talk і Make-Up)", - говорить він.

2) їдемо з бойовою

"Коли потрібно звалювати дуже швидко-80-90 км / год по ріллі, особливо якщо ру**ки навздогін накидають 152 — ми і "Градами" - звичайно, не до музики взагалі. А коли все проходить спокійно, то тут найжирніший Latexfauna – Surfer або Lime (тому що "ти людина – найнебезпечніший в світі звір". Слухаємо також щось типу Leon Bridges (Bad Bad News, Texas Sun, River) або Jungle – Happy Man. Ще Jain (Makeba і Heads Up). І, звичайно, Led Zeppelin-When the Levee Breaks", - розповідає боєць.

3) вибуховий список відтворення

"За родом діяльності ми також використовуємо дещо пов'язане з вибухівкою. І нещодавно я зловив себе на прикольному відчутті, коли ми готували подарунки для ру**ків, і включив радіо, включився трек Vulfpeck – Aunt Leslie. Підтягнулося дуже багато класних треків, які я відразу додав В улюблені: Tom Misch — Disco Yes, Moonchild — the List, Cory Wong — Work it Out", - додає він.

За його словами, в цій справі головне не зупиняти все, що відбувається навколо, а по можливості максимально ефективно і якісно робити роботу. Голова повинна бути незакручена. Ця музика дуже допомагає налаштуватися на такий настрій.

4) Просто за посилками або в магазин

"Я включаю в машині свої улюблені групи: Snarky Puppy (обожнюю проект Family Dinner, особливо першу частину), Pink Floyd, ті ж Latexfauna і Бумбокс — просто перемішую", - додає він.

Нагадаємо, раніше британський співак і композитор, сер Елтон Джон на одному зі своїх виступів в рамках туру Farewell Yellow Brick Road заявив, що втомився від концертів. Про це повідомляє австралійське видання SMH.

Артист розповів, що тема музики для нього не закрита, він продовжить займатися нею, але гастролі - не для нього. 75-річний Джон підкреслює: він на сцені з 17 років, пора б зупинитися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти